Коханка і позашлюбний син Шварцнеггера показали обличчя

18 травня 2011, 13:02

Стало відомо ім‘я колишньої коханки екс-губернатора й актора Арнольда Шварцнеггера, а в інтернеті з‘явилися фотографії їхнього спільного сина.

Як з‘ясувало видання "TMZ", хатню робітницю, з якою понад 10 років тому мав інтимний зв‘язок Шварцнеггер, звуть Мілдред Патрісія Баена.

Патті понад 20 років допомагала сім‘ї Шварцнеггера і Шрайвер по домашньому господарству. У її обов‘язки входило прибирання, прання, приготування їжі, тощо. Платня жінки складала 1200 доларів на тиждень

За інформацією джерел видання, наприкінці 90-х Патрісія почала "домагатися Арнольда". Вона сказала друзям, що протягом дня у них буде незахищений секс в будинку. Патті ніколи не проводила ніч у будинку актора, і ніхто ніколи не зловив їх за руку на місці злочину.


Коли жінка завагітніла, вона не розповіла Арнольдові про те, що батько дитини - саме він. Шварцнеггер дізнався про своє батьківство, лише коли хлопчик народився і трішки підріс.

В інтернеті з‘явилися фотографії позашлюбного сина Арні та його коханки Патті (на фото)

Після того, як Шварцнеггер дізнався, що в нього є ще один син, він продовжував добре ставитися до Патті. За інформацією джерел, актор завжди поводився "шляхетно".

Після виходу на пенсію у січні цього року Патті мешкає у будинку на 4 спальні з басейном, за декілька годин від Лос-Анджелеса. Там також живуть позашлюбний син Шварцнеггера і ще 3 дітей Патрісії.

Як стверджує видання, 10-річний позашлюбний син голлівудської зірки схожий на нього, наче дві краплини води. Особливо схожість Арнольда із хлопчиком примітна в обличчі - в області рота і зубів.

Між іншим, інший син Арнольда, вже від офіційної дружини Марії Шрайвер, Патрік змінив своє прізвище на мамине у своєму мікроблозі Twitter, коли його батьки вирішили розлучитися.

При цьому у пошуковому рядку на його сторінці й надалі висвічується прізвище батька.

Старший син Шварцнеггера, 17-річний Патрік взяв прізвище мами

Окрім того, Патрік Арнольд Ахіллес Шрайвер Шварцнеггер нагадав усім:

"Я досі люблю свою сім'ю, допоки смерть не роз'єднає нас".

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів