"Коханка" Шварцнеггера попросила пробачення в його дружини

26 травня 2011, 11:08

Зраджена дружина актора Арнольда Шварцнеггера Марія Шрайвер отримала вибачення від його ймовірної екс-коханки, принаймні від однієї з них.

Зі словами каяття до неї звернулася 52-річна акторка Джіджі Гоєтт, яка буцімто мала амурну пригоду з "Термінатором" понад 10 років тому, пише "People".

"Я дуже шкодую про помилки, яких припустилася у минулому, і про те, що мала інтимний зв'язок із вашим чоловіком, я сподіваюся, що ви вибачите мене за це", - сказала жіночка.

Утім, сумніви відносно щирості заяви Гоєтт висловив адвокат Шварцнеггера Марті Сінгер.


"Останнім часом ця жінка продала таблоїдам щонайменше чотири історії про мого клієнта. Вона лише людина, що прагне заробляти гроші, продаючи історії. Її вчинки говорять самі за себе", - зазначив він.

Речник же Арнольда поки що утримався від будь-яких коментарів.

Представник Гоєтт не став підтверджувати факт "торгівлі історіями". За його словами, його клієнтка справді мала роман із Арні. Почався він нібито ще 17 років тому й тривав до 2000-2001-го року.

Причому, як каже Джіджі, вона була далеко не єдиною, з ким актор зраджував свою дружину. Марія ж не могла не здогадуватися про чоловікові походеньки, пише "The Daily Mail".

"Було дуже багато інших жінок. Близько 13, вони лізли з усіх щілин", - пригадала жінка.

"Марія Шрайвер – з родини Кеннеді, тож гадаю, як хороша Кеннеді, вона вирішила не помічати того, що відбувається", - припустила Джіджі.

До слова, одна з приятельок Гоєтт розповіла, що через Шварцнеггера та якось потрапила до лікарні. Це сталося після сеансу кохання – аж надто пристрасним Арні виявився в ліжку, пише "The Sun".

"Вона (Джіджі) розповіла, що Арнольд був неймовірно палким, і що вона мусила поїхати до лікарні, (бо) він був (із нею) дуже різким. Їй було ніяково показувати (медикам) таку травму", - повідомила подруга.

Нагадаємо, про те, що, крім сина від хатньої робітниці, Шварцнеггер має ще, як мінімум, двох позашлюбних нащадків, заявила нещодавно актриса Джейн Сеймур.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів