"Жертва" екс-глави МВФ сама заляпалася спермою?

26 травня 2011, 16:13

Екс-глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан не збирався ґвалтувати покоївку готелю "Sofitel". Жіночка сама запропонувала довірливому французу секс, а по завершенні процесу почала вимагати з нього гроші.

Саме на такій версії буцімто мають намір наполягати адвокати Стросс-Кана, пише "The Sun".

Сперма колишнього керівника МВФ, яку виявив ДНК-аналіз на одязі покоївки, 32-річної мігрантки з Гвінеї, також буцімто з'явилася там "за обопільною згодою".

Утім ці припущення ще на початку скандалу з обуренням відкинув адвокат потерпілої, Джеффрі Шапіро, пише "NY Times".


"Немає жодного сумніву – це не було за згодою – на неї було скоєно напад, і вона мусила тікати від нього, саме тому вона, коли врешті вибралася з кімнати, повідомила службу охорони", - запевнив Шапіро.

Як стверджує адвокат, жінка на момент інциденту навіть не знала, хто такий цей пожилець.

"Її історія це її історія, яку вона розповіла всім, хто її розпитував, і вона говорить правду", - додав адвокат.

Стросс-Кан не збирався ґвалтувати покоївку. Вона сама запропонувала секс, а по завершенні процесу почала вимагати з француза гроші?

До слова, за день до ймовірного нападу на покоївку, Стросс-Кан намагався підкотитися до інших працівниць того ж готелю, пише "The Telegraph". Чоловік запрошував випити з ним двох жінок з ресепшену, проте обидві відмовились.

Між тим, екс-главі МВФ приписують ще одну еротичну пригоду, в курсі якої, як виявляється був сам президент Франції Ніколя Саркозі.

Подейкують, у 2007-му році Стросс-Кана заскочили в авто з паризькою жрицею кохання, причому у вельми "компрометуючій позі".

Про це пише "The Independent" із посиланням на французьке видання "Le Monde".

Тоді, напередодні президентських виборів, "на найвищому рівні" було вирішено притримати компромат. Нещодавно ж наближені до Саркозі люди зробили кілька спроб привернути до цієї історії увагу ЗМІ.

Фото The Associated Press з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів