Екс-чоловік Скарлетт Йохансон не хоче одружуватися ще раз

26 травня 2011, 17:44

Кіноактор Райан Рейнолдс не надто балакучий, коли мова заходить про його розрив із голлівудською зіркою Скарлетт Йохансон. За його словами, розлучення приносить пекельний біль, проте врешті-решт тобі однаково кращає.

Про свій розрив і небажання пускатися у нові романи найсексуальніший чоловік планети розповів у новому інтерв'ю виданню "Details", пише "People".

"Будь-хто, хто розлучається, проходить через чимало болю, однак і це врешті лишається позаду. Для мене це поки що не минулося. Аж ніяк. Але я відчуваю, що я проходжу крізь все із оптимізмом. А як інакше?", - каже 34-річний Рейнолдс.

Тим не менш, зірка "Зеленого ліхтаря" і "Так, ні, мабуть" попереджає: поки що він не зацікавлений у нових знайомствах із жінками.


"Просто наразі це не для мене. Я майже зі школи постійно мав якісь стосунки. Дехто бачить в цьому щось хороше. А я думаю, що в очах мудріших людей це може виглядати як картковий будиночок", - каже Райан.

Так само після розлучення зі Скарлетт Йохансон, актор не ставить собі за мету знайти іншу супутницю життя, навіть у майбутньому. Хоча цю ідею він і не відкидає.

"Не думаю, що зараз мені хочеться знову одружитися, але погляди на такі речі завжди змінюються", - визнає Рейнолдс.

Загалом, багато говорити про розрив із колишньою дружиною Райан не налаштований.

"Я скажу. Пресу не було запрошено на моє весілля, і її, безумовно, не запрошено на моє розлучення", - відрізав актор.

В цілому ж, Рейнолдс намагається бачити в усьому кращі сторони, і у своєму новому житті також.

"Будь-яка криза може бути добром. Вона пробуджує вас. Я маю сказати, що зараз я інша людина, ніж та, яким був шість місяців тому", - резюмував колишній коханий Скарлетт Йохансон.

Обкладинка "Details" з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів