Скарлет Йоханссон зібралася до вівтаря

7 травня 2008, 15:47
Відома актриса Скарлетт Йоханссон нещодавно оголосила про своє обручення з канадським актором Раяном Рейнолдсом, повідомляє " Рeople ".

23-річна зірка фільму "Труднощі перекладу" зустрічається з Рейнолдсом, відомим за стрічками "Жах Емітівіля", "Блейд 3" та "Козирні тузи", вже близько року.

Щаслива парочка Йоханссон-Рейнолдс
Дата весілля поки не призначена. Але в понеділок, 5-го травня, на одній із вечірок у Нью-Йорку Скарлетт вже показала публіці свою обручку з діамантами.

31-річний Рейнольдс не так давно був заручений зі співачкою Аланіс Моррісет, але у 2006-му вони розійшлися. Та актор часу не гаяв, тепер він готується стати чоловіком однієї з найкрасивіших голлівудських жінок .

Цю діамантову обручку подарував Скарлетт її наречений
Проте і сама Йоханссон не зволікає. Зірка наразі не тільки у фільмах знімається, але й співати почала, записавши перший власний альбом, який вийде у травні цього року.

Також актриса не забуває і про благодійність. Так, на аукціоні "eBay" право супроводжувати Скарлетт на кіносеанс пішло з молотка за 40 тисяч доларів, які підуть благодійним організаціям.

Фото з сайтів imageshack.us та ap.google.com
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів