Французький міністр робив підлеглим масаж ніг і вимагав сексу?

30 травня 2011, 11:41

Держсекретар французького уряду у справах державної служби Жорж Трон пішов у відставку після звинувачень у сексуальних домаганнях до своїх колег-жінок.

Дві жінки, які працювали з ним у мерії, стверджують, що Трон робив їм масаж ніг під виглядом того, що він практикує свої уроки з рефлексотерапії. Однак потім політик починав здійснювати щодо жінок сексуальні домагання.

За твердженнями панянок, все це відбувалося у період між 2007 і 2010 роками, передає "ВВС".

Одна з двох жінок, відома лише як Лора, в інтерв'ю газеті "Le Parisien" зізналася, що розповісти про сексуальні домагання Жоржа Трона її надихнула справа Домініка Стросс-Кана.


"Коли я дізналася, що проста покоївка знайшла в собі сили звинуватити Домініка Стросс-Кана, то я сказала собі, що просто не маю права мовчати. Адже й інші жінки можуть постраждати так само, як я. Я хочу їм допомогти. Мовчати більше не можна", - зауважила жіночка.

Наразі французькі обвинувачі розпочали розслідування щодо звинувачень з боку цих двох жінок.

Жорж Трон - нова зірка секс-скандалу

"Якщо факти обвинувачення підтвердяться, вони можуть підпадати під статтю про сексуальне насильство і зґвалтування", - твердить прокурор Марі-Сюзан Ле Кво.

Сам Жорж Трон, який одружений і має трьох дітей, заперечує всі звинувачення. Він назвав їх "неймовірними" і подав зустрічний позов проти цих жінок за наклеп.

"Ці звинувачення набули гротескної форми. Це ланцюжок неправдивих тверджень, які порочать людину", - сказав адвокат міністра Трона Олів'є Шнерб.

Жорж Трон також намагався втягнути у цю справу лідера Національного Фронту Марін Ле Пен, натякнувши, що вона близька з юристом, що представляє інтереси передбачуваних жертв.

У відповідь Ле Пен заявила, що подасть на нього до суду за наклеп.

"Я не дозволю, щоб його спроби врятувати свою репутацію кинули тінь на мою", - заявила вона інтерв'ю французькому радіо.

Фото "АР" з сайту "NYDailyNews"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів