Брітні Спірз їде до Києва

30 травня 2011, 15:11

У Київ їдуть Брітні Спірз, Карлос Сантана та зірка "Led Zeppelin" Роберт Плант.

Поп-співачка Брітні Спірз вперше дасть концерт в Україні. Американська зірка виступить у київському Палаці спорту 27-го вересня.

Про це йдеться на офіційному сайті Спірз.

Брітні привезе до Києва концертну програму на підтримку своєї нової платівки "Femme Fatale".


Перш ніж завітати до України, артистка виступить у Москві. Російський концерт зірки заплановано на 24-те вересня.

Наразі невідомо, скільки прихильникам доведеться викласти грошей за квиток на концерт Брітні. До слова, на сайті співачки вказано, що квитки на київський концерт надійдуть у продаж вже з 1-го червня.

Спірз вперше доїде до Києва

Та якщо Спірз завітає до України лише восени, влітку у столиці відбудуться концерти інших світових зірок. Останні вже навіть встигли висунути свої вимоги організаторам.

Так, 19-го червня в рамках свого турне виступить відомий гітарист Карлос Сантана. Послухати зірку можна буде у Палаці "Україна", заплативши за квиток від 700 до 4000 гривень.

Сантана оселиться у п'ятизірковому готелі. Що ж до побутового райдеру Карлоса, то у гримерці артист хоче бачити три холодильники з пивом, горілкою, віскі, тортільєю, маринованою цибулею та соусом табаско. Вся їжа має подаватися виключно на порцеляні, пише "Сегодня".

Ще один рокер - зірка "Led Zeppelin" Роберт Плант – приїде до Києва 31-го липня. Потрапити на його виступ можна буде за 500-3000 гривень.

Зупиниться Плант у номері люкс одного з п’ятизіркових готелей. А їстиме зірка домашню ковбаску та перекручене сало з часником.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів