Лікарі пригрозили Еймі Вайнхаус смертю?

31 травня 2011, 10:07

Скандальна британська співачка Еймі Вайнхаус одержала від лікарів суворе попередження: якщо не кине пити, то сконає.

У цьому її запевнили фахівці лондонської клініки, де 27-річну артистку вже кілька разів лікували від наркозалежності, повідомляє "The Sun".

"Це остання пиятика для Еймі. Через серйозність ситуації лікарі натиснули на неї. Це жорстока реальність, але вона мала це почути", - каже джерело.

Разом із Еймі невтішний присуд лікарів вислухали її близькі - батько Мітч та коханий Рег Травісс.


"Вони переживають за неї. Мітч уже проходив це раніше, коли Еймі була наркозалежною. Але цього разу вона там (у клініці) з власної волі та прагне привести себе до ладу", - говорить інформатор.

Вайнхаус ризикує померти через любов до горілки?

Доки Вайнхаус у клініці завзято бореться із зеленим змієм, вихід її нового альбому було відкладено, пише "The Showbiz Spy".

"В осяжному майбутньому вона знову перебуватиме у реабілітаційному закладі, тож тепер можна лише чекати. Але призначити точну дату виходу (альбому) неможливо, бо невідомо, коли вона (Еймі) випишеться", - каже співрозмовник видання.

Окрім цього, на носі літній гастрольний тур Вайнхаус – зірка планувала заспівати у Сербії, Греції, Іспанії, Італії, Швейцарії, Польщі, Угорщині та Румунії.

Нагадаємо, зі слів очевидців, дорогою до клініки Еймі встигла наостанок видудлити пляшку горілки та забігти поблювати до перукарні.

Фото "АР" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів