Чоловіка Овсієнко засудять до довічного ув'язнення?

1 червня 2011, 10:15

Цивільного чоловіка російської співачки Тетяни Овсієнко росіянина Олександра Меркулова звинувачують у вбивстві. Очікується, що чоловіка засудять до довічного ув'язнення.

Українська влада видає Росії кримінального авторитета-втікача Олександра Меркулова на прізвисько Сашко Чудний. Останнього, нагадаємо, підозрюють в замовленому вбивстві бізнесмена-нафтовика.

Слідчі вважають, що Чудний контролював у Санкт-Петербурзі тамбовсько-рязанське злочинне угруповання.

Овсієнко заперечує свої стосунки з Меркуловим

"У Росії Меркулов постане перед судом. Йому загрожує довічне ув'язнення", - каже слідчий карного розшуку Кримського ГУ МВС Ірина Мазурова.

За інформацією Ялтинського управління внутрішніх справ, Чудний - цивільний чоловік співачки Тетяни Овсієнко, пише "Экспресс-газета".

Сама поп-зірка причетність до нехорошої історії не підтверджує. Овсієнко всіляко намагається відхреститися від стосунків з Меркуловим.

"Таня зараз вдома у Москві. Ніякого чоловіка Меркулова у неї немає. У Овсієнко був один чоловік - Дубовицький, але вони з ним два роки як розлучилася. Про своїх співмешканців вона мені не доповідає! До цієї кримінальної історії моя артистка не має стосунку", - повідомив директор артистки Ігор Архіпов.

"Правда, мама Тані Ганна Марківна живе в Ялті і кілька місяців тому здавала квартиру стороннім людям. Туди несподівано нагрянула міліція, при затриманні розгромили квартиру, хтось вкрав гроші. І тепер Овсієнко ж роблять винною?! Між іншим, Таня - член громадської ради МВС! Зараз за неї заступиться МВС Росії!" - додав він.

Нагадаємо, Меркулова затримали в лютому цього року в Ялті. При ньому було виявлено фальшивий паспорт на ім'я Анатолія Мазуренка. У зв'язку з підробкою документів на росіянина завели кримінальну справу і в Україні.

Відразу ж після арешту Меркулова до Ялти терміново приїхала Овсієнко, найняла "співмешканцю" адвокатів і почала просити про побачення.

"Їй було відмовлено в зустрічі з цивільним чоловіком на законній підставі - судом ще не було вирішено питання про запобіжний захід затриманого", - розповіли в Ялтинській міліції.

Як відомо, у Овсієнко свого часу були любовні стосунки з клавішником групи "Міраж" В'ячеславом Громадським, екс-чоловіком Ірини Аллегрової. Окрім того, серед її коханих значилися продюсер Володимир Дубовицький, актор Валерій Ніколаєв та телеведучий Олександр Гурнов.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів