Тімберлейк розповів про свій біль та про Біль

1 червня 2011, 17:52

Співак Джастін Тімберлейк, на чиєму рахунку романи з такими зірками як Брітні Спірз та Камерон Діаз, розповів про розставання зі своєю останньою подругою – Джессікою Біль.

Артист запевнив, йому боляче навіть говорити про колишню, яка й досі є найважливішою людиною в його житті.

Про все це Тімберлейк говорив у своєму інтерв’ю журналу "Vanity Fair".

"Лише вона (Джессіка) є найбільш значущою людиною в моєму житті… У мої 30 років, вона найбільш особлива людина, розумієте?... Я не хочу казати більше, бо маю оберігати те, що для мене дороге – зокрема, її", - повідомив Джастін.


Значно стриманіше пригадав співак й іншу свою знамениту колишню – поп-принцесу Брітні Спірз.

"Я бажаю їй всього найкращого – безсумнівно. Ми не спілкувалися 9 чи 10 років…Ми були одного поля ягоди – малі діти міста, займалися одним і тим же. Але коли ви дорослішаєте, лишатися такими, як у дитинстві, безглуздо", - зауважив він.

Затятий холостяк Тімберлейк, якого Біль так і не вдалося затягти до вівтаря, обіцяє, що колись таки дозріє до того, аби одружитися й завести сім’ю.

"Щонайменш 6 місяців тому я б навіть не думав про це, але тепер це ніби планета, що обертається навколо", - сказав він.

"Гадаю, помилка в тому, що люди прив’язуються до того, ким людина є на цей момент, а не до того, ким ця людина стане. Це мистецтво залишатися разом, змінюватися разом… Коли таке кажеш, це здається, дідько, майже неможливим, так?", - зазначив співак.

Нагадаємо, про розрив Джастіна й Джессіки стало відомо в березні. Їхній роман, щоправда, з перервами, тривав із 2007-го року.

Тімберлейку тепер приписують нову подружку, зірку "Доктора Хауса" Олівію Вайлд. Однак, ту ж таки Вайлд преса встигла "спарувати" з іншим зірковим холостяком – актром Бредлі Купером.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів