5-річна донька Круза має взуття на 160 тисяч доларів?

7 червня 2011, 11:33

Манюня модниця Сурі Круз у свої 5 років уже полюбляє підбори. Подейкують, її колекція дизайнерського взуття коштує більше 160 тисяч доларів.

Деякі пари були виготовлені для "найдорожчої іменинниці" на замовлення, пише "Contact Music" із посиланням на "Star".

"У Сурі дуже багато дизайнерського взуття. Вона великий фанат Марка Джексобса й має декілька пар, зроблених на замовлення, якщо вони йшли без підбору, Кеті (Холмс) переробила їх для Сурі", - каже джерело.

Том Круз і Кеті Холмс мають доньку-модницю

"Навіть коли вона йде в гості до друзів чи прогулятися пляжем, вона верещить, якщо Кеті пропонує їй щось крім сандалів на підборах. Вона буквально волає: "Ні, мамо, ні!". А тоді вказує на якусь пару взуття, яку хоче надягти – байдуже, чи воно підходить!", - свідчить інформатор.


Татко ж Том мліє від того, що його донечка вдягається так мило та по-дівочому. Йому до вподоби платтячка з рюшами та невеличкі підбори на ніжках Сурі. Він не сумнівається, його мала виросте такою ж стильною, як її мама.

"Дівчинка дорослішає, і їй важко догодити. Іноді Сурі обирає взуття, яке слід надягти її мамі, а тоді підбирає взуття для тата… Здається, вони глибоко цінують її думку та хочуть, аби вона приймала власні рішення", - зазначив співрозмовник видання.

Взуттєвому царству Сурі позаздрить навіть доросла жінка

Нагадаємо, члени церкви саєнтологів, до якої належить і подружжя Круз-Холмс, ставляться до своїх малюків як до незалежних особистостей, даючи їм змогу самим вирішувати за себе.

Зокрема, подейкують, Сурі досі дозволяється смоктати пустушку, купувати ласощі в формі чоловічих геніталій та їздити в машині без авто крісла. Таким станом речей обурені дідусь та бабуся дівчинки, на їхню думку, Том та Кеті просто позбавляють малу дитинства.

Фото "АР" з сайту cbsnews.com та trendybebe.blogspot.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів