Сурі Круз стала "найдорожчою" дитиною-іменинницею

20 квітня 2011, 11:08

Днями своє 5-річчя відсвяткувала маленька модниця Сурі Круз – доця акторів Кеті Холмс та Тома Круза. Враховуючи те, що в минулому на доччині свята зіркам траплялося викидати по 100 тисяч доларів, цей її день народження був доволі скромним.

Для маленької Сурі організували вишукану "чайну вечірку", на яку прибули її брат та сестра – Коннор та Ізабелла, всиновлені Томом у шлюбі з актрисою Ніколь Кідман.

Відомі найрозкішніші та найдорожчі свята зіркових діточок вирішило пригадати видання "Hollyscoop".

Безперечним лідером цього своєрідного рейтингу стала все та ж Сурі Круз. Коли дівчинці виповнилося 2 роки, її тато й мама влаштували свято, яке обійшлося їм у 100 тисяч доларів.


Темою гулянки стали метелики – певно, золоті, це б хоч якось пояснило таку величезну суму, зауважує видання.

Один лише тортик для Сурі коштував 5 тисяч доларів, загалом запрошені "наїли" на 45 тисяч.

День народження дочки вилився Тому Крузу у 100 тисяч доларів

На вечірці на честь 4-річчя Кінгстона Россдейла, старшого сина співачки Гвен Стефані та її чоловіка Гевіна Россдейла, був батут для дітлахів, супергерої та художник, що розмальовував маленькі личка.

За все це разом із непретензійним частуванням – лимонад, бургери тощо – зіркові батьки виклали 15 тисяч доларів.

Співачка Брітні Спірз, відзначаючи одразу два дні народження – 3-річчя старшого сина Шона Престона та 2-річчя меншого – Джейдена Джеймса, темою свята обрала не якихось там клоунів чи мультяшних героїв.

Артистка влаштувала діткам вечірку в дусі легендарного американського тату-художника Еда Харді, ретельно витримавши цей стиль навіть під час вибору тарілочок.

Яку суму Спірз довелося викласти за такі витребеньки – не повідомляється. Так само не вказано, у скільки вилився іншій зірковій парі, Бреду Пітту й Анджеліні Джолі 7-й день народження їхнього прийомного сина Пакса.

Відомо лишень, що це свято багатодітна сімейка відсвяткувала подорожжю до Франції та круїзом по річці Сена.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів