Заступник Бенкендорфа сумує за часом, коли бомжував?

9 червня 2011, 10:46

Перший заступник гендиректора Національної телекомпанії України Валід Аруш згадав, як 20 років тому жив без даху над головою.

Щоправда, тусовщик "бомжував" не аби де, а на півдні Франції у Ніцці.

"Тут прожив найбідніші і найбагатші роки свого життя. На початку 90-х ми з братом тут бомжували. Два роки у 1993-94-му тинялися Ніццою, бо там жила подруга брата, яка саме в той час народила йому доньку. Ми з Омаром не мали ні грошей, ні даху. Їли хто чим поділиться і спали разом з нашим псом-сенбернаром на вулицях", - згадав Арфуш.

До слова, заступник гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа, з ностальгією згадує забідними часами:


"Чудово, насправді, коли є прямий зв'язок з містом: з бруківкою, з усіма звуками, з запахами. Коли тобі ніде спати і ніякі стіни тебе не захищають, то місто стає твоїм другом".

Валід Арфуш 20 років тому був бомжем

За словами Валіда Арфуша, Ніцца - найгуманніше місто для бездомних, пише "Gazeta.ua".

"Бомжі, зазвичай, помирають взимку. Але ми були бомжі-модники і бомжували влітку. Коли спиш на вулиці в Ніцці, не доводиться просити хліба. Завжди траплялися незнайомці, які ділилися смачною полуничкою, свіжими сандвічами", - розповів він.

"Одного разу з братом заснули на вулиці, а вранці побачили, що спимо серед базару. Люди розклали свої пожитки і почали торгувати. Нас не те що не прогнали - навіть не розбудили. Прокинулись - нам хто фрукти пропонує, хто круасани. Прекрасно було", - додав Арфуш.

Подобається Арфушу і сама Ніцца: "Гори, море. Зараз найбільше люблю сидіти вранці в кав'ярні і пити каву. В Ніцці ніколи не працював, тільки жив. Це те, чого найбільше хочеться. Тепер мене туди тягне спрага за киснем. Без нього не можу потім нормально пережити рік".

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів