Зеленський став кращим коміком і звільнятися не хоче

9 червня 2011, 14:00

Лідер "Студії Квартал-95" та генпродюсер телеканалу "Інтер" Володимир Зеленський отримав звання кращого комедійного актора. Разом з цим з'явилися чутки, що "квартальщик" вирішив звільнитися з каналу Валерія Хорошковського.

Зеленський, який вже встиг неодноразово знятися у головних ролях в кіно, став кращим комедійним актором України за версією "MTV Movie Awards 2011", повідомляє український сайт "MTV".

Цього року в кожній країні, де є музичний телеканал, глядачі мали змогу голосувати за вітчизняних улюбленців.

В Україні вирішили обрати кращого коміка. На це звання, окрім Зеленського, претендував ще один "квартальщик" Євген Кошевой та зірка серіалу "Леся+Рома" Дмитро Лаленков.

Зеленському дали нагороду і приправили чутками

До слова, паралельно з новиною про те, що Зеленський став кращим коміком, з'явилися плітки, буцімто актор зібрався піти з посади гендиректора телеканалу.

Як пише "Дуся" з посиланням на власні джерела, днями Володя написав за власним бажанням заяву на звільнення.

Щоправда, жодних підтверджень цій інформації з боку Зеленського немає. А у прес-службі каналу спростували чутки про заяву на звільнення.

Так само у прес-службі "Студії Квартал-95" ТаблоIDу спростували інформацію про те, що Володимир Зеленський хоче піти з посади гендиректора.

Фото "Ruskino"

IDEALMEDIA