Собчак знайшла собі нового кавалера?

9 червня 2011, 15:20

Російська тусовщиця та телеведуча Ксенія Собчак, схоже, проміняла депутата на театрального режисера.

Як пише "Комсомольская правда", білявка покинула тепер вже екс-депутата російської Держдуми Сергія Капкова, бо закохалася у режисера театру "Практика" Едуарда Боякова.

З художнім керівником театру, творцем театрального фестивалю "Золота маска" 46-річним Едуардом Ксенія познайомилася випадково.

За порадою подруг Ксюша знайшла собі нову помічницю Соню, а її татом і виявився Едуард.


Тепер під руку з Бояковим Ксенію бачать не тільки в театрі, але і в московських ресторанах.

"Я хочу любові, хочу мати поруч сильного чоловіка. А сильному чоловікові жінка-воїн не потрібна", - зізналася в недавньому інтерв'ю Ксюша.

До слова, Едуард Бояков - знавець красивих жінок. У нього були романи з актрисою і колишньою дружиною Едуарда Лимонова Катериною Волковою і зіркою кінематографу Ксенією Раппопорт.

Наразі ж Собчак та Бояков не поспішають розповідати про свій роман.

У Собчак новий фаворит - режисер театру Едуард Бояков

"Я не хочу коментувати особисте життя. Але спеціально для "Комсомолки" можу сказати, що любов - це єдина річ в світі, заради якої можна і потрібно кинути все. Це єдина річ, заради якої ми існуємо…" – сказала Ксенія.

Нагадаємо, за останні кілька років Собчак встигла погуляти з багатьма досить впливовими чоловіками. Так, на рахунку білявки роман з пітерським бізнесменом В'ячеславом Лейбманом. З ним телеведуча розлучилася, запідозривши його в романі з балериною Анастасією Волочковою. Хоча Лейбман дуже подобався мамі Ксенії Людмилі Нарусовій.

Ще одним коханим Собчак був бізнесмен і політик Умар Джабраїлов, з яким білявка й досі дружить.

Свого часу у Ксенії був роман і з американським бізнесменом Олександром Шустеровичем. За нього тусовщиця збиралася заміж і навіть замовила весільну сукню у Валентина Юдашкіна. Та згодом Собчак зізналася, що поки не готова до весілля.

Майже два роки Ксюша жила у цивільному шлюбі з генеральним директором радіо "Срібний дощ" Дмитром Савицьким. Білявка покинула коханого в минулому році. Вона досі не коментує їхній розрив. Хоча з Савицьким вони залишилися друзями.

Потім у Собчак були стосунки з другом Савицького співвласником "Евросети" Олегом Малісом. Але незабаром телеведуча зустріла екс-депутата, бізнесмена і друга Романа Абрамовича Сергія Капкова.

Кажуть, заради роману з Собчак Капков пішов від дружини, телеведучої Катерини Грічневской, і схуд на 15 кіло.

Фото "Комсомольской правды" та "Экспресс-газеты"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів