Дочка Деркача називає свої стосунки з Воробйовим дружбою

14 червня 2011, 10:51

Дочка українського депутата-мільйонера Андрія Деркача Таня Терехова запевняє, що між нею та російським співаком Олексієм Воробйовим лише дружба.

Українська телеведуча всіляко заперечувала роман з учасником "Євробачення-2011" від Росії, навіть коли у пресі спливли їхні нові фото, пише "Комсомольська правда в Україні".

Нагадаємо, днями дочка Деркача побувала в гостях у Воробйова у Росії.

"У Москві цього разу я була по роботі: відвідала вечірку переможців "Євробачення", і ще мене запросили на премію Муз-ТВ", - пояснила свою присутність у сусідній державі Тетяна, яка була ведучою українського ефіру цьогорічного "Євробачення".


А на вінчання батьків Воробйова Терехова, за її словами, потрапила практично випадково.

Дочка регіонала Деркача Таня Терехова заперечує "амури" з Воробйовим

"Олексій знав, що я ще один день буду у Москві, а він цього дня саме мав бути на вінчанні своїх батьків. Власне кажучи, таким чином я побувала у Тулі і познайомилася з його чудовою родиною. Дуже приємно було дивитися, скільки любові і добра мама Олексія дарує свої дітям і чоловікові", - сказала донька Деркача.

Як відомо, Воробйов і Терехова почали фліртувати ще під час пісенного конкурсу у Дюссельдорфі у травні. Тоді папарацці зафіксували пару, яка після танців обіймалася і цілувалася на набережній.

Цікаво, що російський виконавець, який запросто матюкаєтсья у прямому ефірі, запевняв, що і знати не знав про те, що Таня - дочка українського олігарха.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Фото з сайту "Мир клипов"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів