Жанну Фріске замінять незнайомкою

14 червня 2011, 15:27

Російська співачка Жанна Фріске припиняє свою естрадну діяльність.

Жагуча брюнетка вирішила присвятити себе кар'єрі телеведучої. Заради цього вона на невизначений термін припиняє музичну діяльність.

А місце Жанни на сцені посяде поки нікому не відома співачка, пише "ЛігаБізнесІнформ" із посиланням на заяву продюсерів співачки.

"Жанна Фріске призупинила кар'єру співачки на невизначений термін Змінивши амплуа, вона стане телеведучою. Тому музичні проекти за її участю, включаючи заплановані на найближчі місяці концерти, скасовано", - йдеться у заяві продюсерів співачки.

При цьому не уточнюється, яку саме передачу довірять вести Жанні.

Фріске вирішили замінити на сцені експериментальним проектом під робочою назвою "Janna Project". Суть новаторського експерименту - занурення у вже готовий проект нового виконавця. В даному випадку йдеться про невідому молоду співачку на ім‘я Катя.

Процес становлення нової артистки стане своєрідним реаліті-шоу. Кожен робочий момент буде зніматися і викладатися в Інтернет, щоб привернути публіку до обговорення і зробити її "співпродюсерами" проекту.

Як відомо, кар'єру співачки Жанна Фріске почала у 1996 році в групі "Блестящие", а вже за кілька років артистка зайнялася сольною кар'єрою.

Фріске брала участь у багатьох реаліті-шоу, в тому числі "Останній герой", "Серце Африки", "Імперія", "Цирк із зірками". В якості актриси Жанна засвітилася у фільмах "Нічна варта" і "Про що говорять чоловіки".

Фото "Maxim"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів