Зірку "Трої" порізали у бійці за даму

14 червня 2011, 16:48

Схоже, британський актор Шон Бін, відомий за стрічками "Троя" та "Володар перснів", у житті є не меншим відчайдухом, ніж його кіноперсонажі.

Подейкують, днями 52-річний актор пролив кров, захищаючи честь своєї прекрасної дами – молодесенької моделі Ейпріл Саммерз.

Конфлікт відбувся в одному з лондонських барів, куди завітали Шон та Ейпріл, чиє справжнє ім'я Надя Фостер, пише "The Daily Mail".

Один із відвідувачів, вочевидь, упізнав красуню-білявку, чиє зображення топлес неодноразово прикрашало сторінки чоловічих журналів.


Чолов'яга дозволив собі відпустити нешанобливий коментар на адресу Саммерз. Бін вийшов слідом за кривдником, а трохи згодом, за словами свідків, на нього напали.

"Шон тут постійний клієнт, досі в нас ніколи не виникало жодних проблем", - зауважив співробітник бару.

Зірка фільму про пригоди королівського стрілка Шарпа побився у барі

Результатом сутички стало побите лице Шона, а також порізана рука, куди його начебто вдарили розбитою склянкою.

"Він зайшов із порізом на руці та розбитою бровою", - пригадав свідок.

До місця події викликали поліцію. Втім, до лікарні Бін їхати відмовився. Натомість актор, одержавши першу допомогу від працівників закладу, замовив собі ще випити.

Чи є нині між актором та Саммерз любовні стосунки – наразі невідомо.

"Зі мною все гаразд, це приватна справа. Я не бажаю нічого коментувати", - відповіла Ейпріл на запитання журналістів щодо інциденту.

Жодних подробиць того, що сталося, не вдалося вивідати ані в представників поліції, ані в самого Біна.

Як відомо, наприкінці 2010-го року Шон розлучився зі своєю четвертою дружиною, Джорджиною Саткліфф. Причиною для розірвання шлюбу жінка буцімто назвала "ірраціональну поведінку" Біна, через яку життя з ним стало "нестерпним".

Зображення з сайту tattle2.me

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів