Син Бондарчука жорстоко побив людину?

15 червня 2011, 14:59

19-річний син російського режисера Федора Бондарчука Сергій жорстоко побив людину на фестивалі "Кінотавр".

Це стверджує "Life Showbiz" із посиланням на очевидців. Водночас відео, яке наводить видання на підтвердження інциденту, виглядає постановочним і на бійку як таку взагалі не схоже.

Як повідомляється, Сергій Бондарчук фліртував в одному з кафе Сочі з актрисою Агнією Дітковскіте. При цьому на фестиваль парубок приїхав зі своєю дівчиною - донькою олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби Татою Маміашвілі.

Син Федора Бондарчука Сергій надебоширив у Сочі

"Він був дуже п'яний. Поводився вкрай агресивно, постійно сперечався з оточуючими. Люди відходили від них з Агнією подалі. Всі були просто в шоці", - розповів очевидець, який сидів за сусіднім столиком.


Випивши кілька порцій віскі, Бондарчук-молодший запропонував Дітковскіте прогулятися.

По дорозі на набережну Сергію не сподобалося, як на нього подивився чоловік, що проходив повз них. Бондарчук зажадав вибачень, а коли не отримав їх - повалив незнайомця на землю. Син режисера почав бити перехожого, завдаючи жертві потужних ударів по голові та череву.

Бондарчук-молодший накинувся на чоловіка

"Хлопець зовсім не очікував такого розвитку подій, адже він нічого поганого не зробив. Навіть не опирався. А якщо б і зважився відповісти, то явно залишився б у програші: за комплекцією він набагато менший за нападника. До того ж Сергій, наскільки я знаю, регулярно ходить у тренажерний зал і займається боксом. Удар у нього поставлений", - стверджує очевидець бійки.

Ошелешена поведінкою свого супутника Дітковскіте спостерігала за бійкою мовчки, трохи відійшовши в бік. Після бійки Бондарчук запропонував Агнії продовжити прогулянку. А побитий закривавлений чоловік поплентався в інший бік, пише видання.

Хто саме став жертвою сина Федора Бондарчука, поки невідомо. До лікарів і в поліцію він не звертався.

Син відомого режисера побив перехожого

Втім, кажуть, і наступного дня Бондарчук-молодший продовжив буянити.

"Зі своїм другом він ні з того ні з сього накинувся на відвідувачів одного з місцевих ресторанів. Зупинити їх вдалося з величезними складнощами - спасибі їх же знайомим, які вчасно відреагували і прибігли на місце розборок", - каже свідок чергового дебошу.

Як відомо, два роки тому Бондарчук-син з друзями побив у нічному клубі тенісиста Марата Сафіна. Тоді спортсмен отримав численні забої та гематоми і навіть був змушений знятися з одного з турнірів. Та скандал у підсумку вдалося зам'яти - кажуть, не без допомоги впливового тата-режисера.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів