Ліз Херлі розлучилася, а Кейдж судиться з колишньою

15 червня 2011, 17:19

Розриви стосунків між зірками можуть проходити бурхливо зі скандалами або тихо-мирно.

Зразковим зі сторони виглядає розлучення британська акторки Елізабет Херлі. Днями зірка нарешті офіційно стала вільною жінкою.

Лондонський Високий суд, не відкладаючи справу в довгий ящик, розлучив 46-річну Елізабет Херлі з індійським багатієм Аруном Найаром. Шлюб цієї парочки протримався близько 4 років, пише "The Sun".

Про те, що їхнє кохання таки вмерло, Херлі офіційно сповістила у грудні. Щоправда, цю заяву Ліз зробила після того, як американські таблоїди опублікували знімки її обіймів та цілунків із іншим чоловіком.


Елізабет Херлі та Арун Найар відниін офіційно розлучені. Фото Reuters з сайту Delfi

Як нещодавно зізналася Херлі, "запасним варіантом", на той випадок, якщо їй не вдасться відшукати кохання свого життя, для неї лишається актор Х'ю Грант.

Стосунки Елізабет із новим кавалером, гравцем у крікет Шейном Ворном, не склалися. Кажуть, аж надто чолов'яга був поведений на смс-листуванні з іншими жінками. Однак із екс-чоловіком Найаром Ліз вдалося зберегти хороші стосунки, жінка навіть відрядила з ним до Індії свого 9-річного сина.

Ще одним гідним прикладом дружнього, доброзичливого та цивілізованого розлучення можуть стати британські зірки Карен Елсон та Джек Вайт.

Пара, яка побралася у 2005-му році й має двійко спільних дітей, днями оголосила про крах свого шлюбу та закотила з цієї нагоди гучну вечірку, пише "Fashion Week Daily".

"Ми залишаємося близькими та щирими друзями, а також батьками чудових дітлахів Скарлет та Генрі Лі. Ми щасливі, що маємо спільне минуле й час, який проведемо нарізно, споглядаючи, як зростають наші діти", - повідомили артисти через свого речника.

Британські артисти Карен Елсон та Джек Вайт своє розлучення святкували на вечірці. Фото Reuters

Далі у їхньому повідомленні йшлося:

"На честь часу, який ми провели разом, ми влаштовуємо "розлучну" вечірку, збираємося разом у Нешвіллі аби підтвердити нашу дружбу та відсвяткувати минуле та майбутнє з близькими друзями та рідними".

Відлуння колишніх, щоправда, неофіційних стосунків, наздогнало актора Ніколаса Кейджа, пише "TMZ".

У вівторок "любитель грибочків" зустрівся в суді з матір'ю свого сина Вестона, Крістіною Фултон. Жінка пригадала акторові будинок, що він обіцяв їй придбати, але так і не купив.

Ніколаса Кейджа "наздогнала" стара історія з екс-дружиною Крістіною Фултон. Фото з Day Life та фото Reuters з сайту "Paris Match"

Як повідомила Фултон, наразі вона намагається офіційно взяти під свою опіку 20-річного Вестона Кейджа, якого нещодавно госпіталізували з підозрою на психічний розлад.

Юристам обох сторін у суді буцімто вдалося досягти якоїсь згоди. Проте купуватиме Кейдж дім за 13 мільйонів доларів своїй колишній чи ні - досі невідомо.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів