Кейт Міддлтон упіймали на граматичних помилках

22 червня 2011, 11:08

Навряд чи хтось зможе дорікнути чарівній герцогині Кембриджській відсутністю гарних манер чи смаку, однак граматика, вочевидь, не її коник.

Попри свою університетську освіту, молода дружина британського принца Вільяма спромоглася вліпити аж дві помилки в листі, що його адресувала Всеанглійському тенісному клубові.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Послання на двох сторінках, написане Кейт від руки, містить подяку керівникам клубу за гостинність, виявлену до неї влітку 2008-го року.


Говорячи про те, що вона фантастично провела той день, отримавши "трохи миру та спокою", Кейт написала "quite" замість "quiet".

Висловлюючи сподівання, що така ж чудова погода протримається "до кінця тижня", дівчина сплутала слова "’till" та "’til".

Наразі лист на власні очі мають змогу побачити відвідувачі музею Вімблдону. Вочевидь, герцогиня дала свою згоду, аби його демонстрували публіці, не знаючи про свої "ляпи".

До слова, вартість навчання юної Кетрін у коледжі Малборо становила близько 29 тисяч фунтів стерлінгів (47 тисяч доларів) на рік. Після коледжу вона вступила до престижного Університету Сент-Ендрюс, де й познайомилася з майбутнім чоловіком.

Як зазначає видання, молодший брат жінки принца Джеймс страждає на дислексію – вибіркове порушення здатності оволодівати навичками читання та письма.

Однак то не єдиний клопіт, що його мають з хлопцем його близькі – бешкетник полюбляє фотографуватися голяка та в жіночому вбранні. Пікантні фото новоспеченого королівського родича оприлюднив сайт "Fleshbot.com", пише "NY Daily News".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів