Брітні Спірз привезе до Києва ліжко та коханця

22 червня 2011, 13:17

Поп-принцеса Брітні Спірз восени привезе до Києва не лише свій новий альбом "Famme fatale". Також співачка захопить свого бойфренда Джейсона Травіка, кухаря та ліжко.

Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Готуватиме для Брітні її особистий кухар, з американських продуктів, які також приїдуть разом зі знаменитістю.

Заради світового туру артистка схудла на 13 кілограмів, тож тепер мусить вживати лише здорову їжу. За тим, аби кохана не перехопила таки заборонених гамбургерів, пильно слідкуватиме Травік.


Іще співачка привезе з собою всі потрібні їй меблі, зокрема ліжко.

Квитки на концерт, що відбудеться в Палаці спорту, вже надійшли в продаж. Ціна на них коливається від 390 до 9990 гривень, зазначає видання.

Найпалкіші та найгрошовитіші шанувальники Брітні можуть придбати так звані "ВІП-пакети", що їх пропонують організатори концерту на своєму сайті.

Наприклад, за 4516 гривень можна одержати квиток, сувеніри на згадку та екскурсію за лаштунки. Другий "пакет" коштує більше 13 тисяч гривень – за цю суму, крім квитка та сувеніру, можна буде особисто зустрітися зі співачкою та отримати книгу з її автографом.

До слова, в травні прокотилися чутки про те, що Спірз та Травік розбіглися – у професійному плані. Чоловік буцімто перейшов працювати до іншої агенції, тож більше не зможе бути менеджером коханої, пише "TMZ".

Нагадаємо, подейкують, турботливий Джейсон контролює не лише те, що їсть Брітні, а й що вона вдягає та як часто миється.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів