ДіКапріо, Метт Деймон і Тобі Магуайр догралися в нелегальний покер?

22 червня 2011, 16:49

Більше десяти голлівудських знаменитостей можуть виявитися вплутаними в скандал із багатомільйонною нелегальною грою в покер.

Подейкують, серед зіркових картярів є актори Тобі Магуайр, Леонардо ДіКапріо, Метт Деймон та Бен Аффлек.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "Star".

"Людина-павук" Магуайр виграв більше 300 тисяч доларів у менеджера хедж-фонду з Беверлі-Хіллз. Чолов'яга, аби розплатитися з зіркою та іншими кредиторами, запустив руку в гроші клієнтів та привернув до себе увагу ФБР.


Загалом такий собі Бред Радерман програв 25 мільйонів доларів із коштів інвесторів. Гравець-невдаха загримів за ґрати, де пробуде до 2018-го року. Юристи його ошуканих клієнтів готують цивільні позови до тих, хто виграв у Радермана, сподіваючись повернути хоч частку своїх грошей.

Справу, куди вплутався Магуайр, розглядає Суд США у справах банкрутства. Актор найняв адвоката, який намагатиметься довести, що ігри не були нелегальними.

ДіКапріо, Аффлек та Деймон у судових справах не фігурують.

Як розповів один із колишніх гравців, йому частенько доводилося зустрічатися з акторами за покерним столом. Зі слів джерела, Аффлек грав дуже вправно, а от Деймон "ніколи не вигравав".

"По правді, Лео (ДіКапріо) – жаднюга. Коли він програвав 50 тисяч доларів, то по його очах було видно, що він скаженіє", - поділився колишній партнер.

Найбільше ж таланило саме Магуайру. Зі слів іншого інформатора, протягом трьох років зірці вдавалося вигравати по мільйону доларів щомісяця.

Таємні зустрічі картярів у різних місцях у Лос-Анджелесі організовувалися за всіма правилами гангстерських фільмів: учасники прибували за спеціальними запрошеннями, називали секретні паролі, а коло дверей вартували охоронці в бронежилетах.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів