Лохан провалила тест на алкоголь і знову сяде?

23 червня 2011, 10:39

Скандальна акторка Ліндсей Лохан може знову загриміти до в'язниці. Відсидівши кілька тижнів із встановлених судом 35 днів під домашнім арештом, подейкують, зірка таки не втрималася й хильнула забороненого їй алкоголю.

Порушення призначених судом умов випробного терміну підтвердив тест, пише "TMZ".

Усього минулого тижня Лохан пройшла два тести. Обидва вони не підтвердили наявність в її крові наркотиків, проте один із них дав позитивний результат на алкоголь.

У четвер Ліндсей має постати перед суддею для вирішення своєї подальшої долі. Як запевняють джерела порталу, Департамент із дострокових звільнень наполягатиме, аби актриса таки вирушила за ґрати.


Не на користь зірки зіграє той факт, що під арештом вона досить весело проводила час – приймала гостей та влаштовувала барбекю на даху.

Іще дівчина встигла трохи підзаробити – не виходячи з дому, знялася в рекламі інтернет-аукціону. Гонорар Лохан склав не менше 25 тисяч доларів, пише видання.

Нагадаємо, ця "кримінальна сага" Ліндсей тягнеться вже близько року. Минулого літа зірка просиділа в жіночій в'язниці 13 діб, також суд відряджав її до реабілітаційного закладу та на громадські роботи.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів