Янукович плаває по 5 км на день і спить з бджолами

26 червня 2011, 11:18

У каміні президента Віктора Януковича оселилися сови.

Про це він розповів в інтерв'ю деяким ЗМІ у своїй резиденції в Межигір'ї у п'ятницю, пише "Сегодня".

"Одного разу ми побачили, що в камін впало совеня. Але ми його встигли врятувати. Стали розбиратися - виявилося, що сім'я сов у трубі у нас заселилася. Ну що нам з ними робити - нехай живуть", - говорить президент.

Видання зазначає, що невелика частина території "Межигір'я" обгороджена окремим парканом. За словами Януковича, до решти території він відношення не має.


"На вході - охорона. Всередині - будинок, в якому живе сам президент, відкритий басейн (метрів 20 в довжину), сауна з прибудовою і альтанка, а також клумби і фонтан. Поруч гуляють сірі журавлі, які зовсім не бояться людей", - пише "Сегодня".

"Будинок також непоганий - чотири просторі кімнати (близько 260 квадратів житлової площі), але на розкішні хороми не тягне", - йдеться в статті.

Спальня Януковича знаходиться на другому поверсі. Причому за ліжком стінка, а за нею - міні-кабінет. Там стоїть робочий стіл президента, на ньому ноут-бук.

"Поруч диван, на якому, як сказав нам Янукович, часто любить сидіти онук, коли дід працює. Президент каже, що дивиться новини в інтернеті щоранку перед поїздкою на роботу. Але, в основному, в мережу заходить через свій iPhone", - пише видання.

Кухня досить професійно обладнана, з великими електроплитами. На питання, чи готує він сам, Янукович відповів: "Тут більше Людмила Олександрівна". До слова, ЗМІ неодноразово писали, що дружина Януковича Людмила з ним не живе. Вона майже не виїжджає з Донецька і не супроводжує чоловіка у закордонних поїздках, чого вимагає протокол.

Також на території є стежка з пеньків у гірку метрів 50 в довжину. "Я по цих пеньках щоранку десять разів вгору, десять разів вниз бігаю. А потім в басейн та 5 км пропливаю. Я приступаю до фізичних занять о 6 ранку і закінчую десь без п'ятнадцяти вісім. І так щоранку", - говорить президент.

"Сегодня" також пише, що біля басейну знаходиться сауна, а за нею "на двох закритих вуликах стоїть така собі дерев'яна міні-хатинка. Всередині - щось типу ліжка".

"Як пояснив Янукович, є думка, що бджоли створюють особливе поле, яке позитивно впливає на організм людини. І дві години сну в такій хатинці рівнозначно 8 годинам у звичайній спальні", - йдеться в статті.

Фото Михайла Марківа, персонального фотографа президента

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів