Водянова не буде розлучатися з лордом

28 червня 2011, 15:47

Популярна супермодель Наталія Водянова, союз якої з англійським лордом Джастіном Портманом вважався одним з найміцніших в шоу-бізнесі, не має наміру подавати на розлучення.

Так стверджує видання "Life Showbiz".

Колишні кохані схвильовані психічним здоров'ям трьох спільних дітей, які в разі розірвання шлюбу зможуть бачити маму лише у визначений судом час.

Донька і два сини, молодшому з яких всього 4 роки, зараз живуть з російською красунею.


Лукас, Нева і Віктор, схоже, зовсім не помічають того, що їхні батьки більше не люблять один одного.

Водянова нині живе зі своїми дітьми: Лукасом, Невою та Віктором

"Я не забороняю Джастіну зустрічатися з дітьми. Він батько і має повне право бачити їх, коли захоче. Приміром, вчора чоловік разом з Лукасом і Невою цілий день провели в зоопарку. Дочка так раділа цій прогулянці, що весь вечір розповідала мені про те, яких звіряток вона бачила", - розповідає модель.

Через жорсткі умови шлюбного контракту 29-річна попелюшка і її титулований чоловік вирішили почекати з розлученням.

Адже в разі офіційного розірвання шлюбу право на виховання дітей автоматично переходить до Портмана, який, як справжній джентельмен, не хоче розлучати малюків з мамою.

"Наташа живе окремо вже понад рік. Наскільки мені відомо, зараз у неї немає серйозних стосунків. Останні кілька місяців весь вільний час вона витрачає на організацію благодійних вечорів", - поділилася подруга моделі Анастасія.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів