Пугачова обрала серед українок нову фаворитку?

30 червня 2011, 12:44

Співачка Алла Пугачова обрала представника від України на свій власний пісенний конкурс "Crimea Music Fest". Цього разу честь країни захищатиме претендентка на участь у "Євробаченні-2010" Злата Огнєвіч.

Музичне дійство під патронатом Примадонни проходитиме з 6-го по 10-те вересня в Ялті, пише "Комсомольська правда в Україні".

За шанс заспівати від України на конкурсі боролися близько 400 конкурсантів. Саме стільки заявок надійшло до Пугачової від вітчизняних артистів. Та зрештою вирішальне слово було за Аллою Борисівною, яка й обрала Огнєвіч.

До слова, новий фестиваль у Криму з'явився, певно, завдяки скандалу між Пугачовою та композитором Ігорем Крутим. Багато років поспіль Примадонна брала участь у конкурсі "Нова хвиля", але минулого року співачка відмовилася приїздити до Юрмали.


Тоді каменем спотикання стали "апетити" Алли Борисівні: артистка воліла жити у найдорожчих апартаментах. Це не надто вдовольняло організаторів конкурсу, зокрема Ігоря Крутого.

Тож, схоже, після цього Примадонна вирішила й собі зробити конкурс. Адже тут вона сама собі господар і може обирати які завгодно готелі.

Та, цього року Пугачова, схоже, таки з'явиться на "Новій хвилі". Але співати там вона не буде – артистку не влаштовують запропоновані гонорари, пише "Твой день".

Зокрема, Алла Борисівна забажала за свій виступ 500 тисяч євро і проживання у найкращому номерів готелю в центрі Юрмали. Та схоже, організатори конкурсу не готові на такі розтрати.

"Алла Борисівна у цьому році приїде в Юрмалу. Вона, як і раніше, стане музою фестивалю, але співати там не буде", - заявила директор співачки.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів