Пугачова готується стати прабабусею

2 червня 2011, 12:00

Співачка Алла Пугачова заявила, що незабаром гулятиме на весіллі свого онука Нікіти та стане прабабусею.

Примадонна, яка завжди цікавилася містикою, в ефірі програми Андрія Малахова передрекла майбутнє своєму 20-річному онуку.

"Я ясновидиця! Я бачу твоє майбутнє! Ти будеш музикантом! Я бачу тебе на сцені. Ти співаєш і танцюєш, як мати. Руденький, як бабуся. Талановитий, як тато. Красень, як друга бабуся. І ще я бачу щось таке оригінальне, що ти собі придумаєш. Будеш сам собі режисер!" - заявила Пугачова.

Потім артистка перейшла до особистого життя свого онука. Примадонна напророкувала Нікіті весілля і швидке народження дочки, пишуть "Тайны звезд".


"У мене скоро буде правнучка! Я стану прабабою!" - впевнено заявила Алла Борисівна.

Обраницю Преснякова-молодшого, за словами Пугачової, сім'я знає давно. Син Крістіни Орбакайте познайомив з нею родичів ще рік тому. Нікіта живе у США зі своєю дівчиною Аїдою вже майже два роки.

Пугачова вважає, що скоро буде прабабцею

Дівчина родом з Казахстану і в США, як і Нікіта, приїхала вчитися до Нью-йоркської школи кінематографії. На цьому Аїда та Нікіта і зійшлися.

До слова, Пугачова має що розповісти онуку про подружнє життя. Адже співачка не один раз намагался будувати сім'ю. Щоправда, досі Примадонни так і не вдалося знайти того єдиного законного чоловіка.

А от з колишніми чоловіками у Алли Борисівни було усяке. Так, екс-коханий артистки Міколас Орбакас розповів, що навіть піднімав на Пугачову руку.

"Ми обоє запальні, емоційні. Два актора в сім'ї - це ж вічно сплячий вулкан", - згадує Орбакас.

Під час недовгого сімейного життя з'ясувалося, що Пугачова любить гуляти на стороні, а її чоловік - випити.

"У Алли були до мене претензії, я був не тим чоловіком, про якого вона мріяла. Головна її претензія до мене - випивка, я серйозно захоплювався алкоголем. Але коли зайшла розмова про розлучення... Алла і так мене часто муштрувала, могла прикласти будь здоров. Як дасть кулаком по голові - аж дзвін у вухах", - розповіві Міколас.

Та, як виявилося, діставалося від чоловіка й Примадонні, пишуть "Тайны звезд".

"Загалом, тоді вона в черговий раз дала мені по голові, а я в пориві люті розмахнувся і потрапив їй по носі. Та так, що кров струмком пішла", - розповів Орбакас.

Після розлучення Міколас бачиться зі своєю доцею Крістіною лише на свята: "Більше спільного у нас нічого немає!".

Фото "NewsMusicRu"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів