На Саркозі напали. ВІДЕО

30 червня 2011, 16:11

На президента Франції Ніколя Саркозі було здійснено напад.

Інцидент стався у четвер вранці, коли Саркозі вітався із громадянами під час свого візиту у Бракс, що у департаменті Лот і Гаронна у Франції.

Про це повідомляє видання "Le Point" із посиланням на інформаційне агентство Reuters.

Саркозі саме обмінювався рукостисканнями із людьми просто надворі коло захисної огорожі, коли до нього простяглася чиясь рука. Невідомий чоловік схопив президента за піджак і потяг до себе так, що Саркозі втратив рівновагу.


До нападника одразу ж кинулися представники безпеки та служби охорони. Тим часом сам Ніколя Саркозі знову взяв себе в руки і продовжив свою прогулянку.

Зловмисника помістили під варту до жандармерії Ажана. Як з‘ясувалося пізніше, 32-річний нападник, який проживає на території департаменту Лот і Гаронна, раніше не був відомий спецслужбам. Про це агентству розповіло джерело, наближене до поліції.

Коли зловмисника спитали про мотиви його дій, він сказав, що "його все дістало", як свідчать очевидці допиту.

Як буде кваліфіковано учинок нападника стане зрозуміло пізніше, у ході слідства та за постановою судді.

Тут може йтися як про просто насильницькі дії, так і про насильницькі дії за обтяжливих обставин, зважаючи на високу посаду, яку обіймає Ніколя Саркозі. В останньому разі напад на президента коштуватиме чолов‘язі 3 років в'язниці та 45000 євро штрафу.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео BFMtv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів