Дружина Бондарчука захищає сина-розбишаку

4 липня 2011, 12:41

Дружина відомого режисера Федора Бондарчука Світлана свого сина Сергія за бійку не виправдовує, але стверджує, що його спровокували.

Про це Світлана Бондарчук розповіла на церемонії вручення премії "Срібна колоша", у недільному ефірі програми "Світське життя".

Як відомо, у червні 19-річний син Федора Бондарчука побив людину на фестивалі "Кінотавр".

"На жаль, мій син вчинив неправильно, що вступив із ним у таку негарну історію, але перші удар та провокацію здійснив цей хлопець", - стверджує мати Сергія Бондарчука, Світлана.


"Ну, битися - це недобре, ми це всі знаємо. Але цей парубок, підійшовши до нього і попросивши в нього сигарету, першим вдарив його... Це справді так", - запевняє жінка.

Батьки Сергія Бондарчука за нього віддуваються

"Ситуація огидна і Сергія я однаково не виправдовую. Завжди треба намагатися знайти інший метод пояснити людині, що битися не треба. Врешті-решт ти сильний хлопець, ти завжди можеш якось скрутити і зупинити, але у 19 років, мабуть, складно це зрозуміти", - додає вона.

Як визнає Світлана, вона однаково б захищала свого сина, навіть якби він був винний.

"Причому для мене було дуже важливо зрозуміти, як все відбувалося насправді, тому що я мала його захищати. А захищати винного... Ясно, що я однаково би його захищала, це зрозуміло, але інакше. Й інакше б його покарала", - стверджує жінка.

На закид про те, що колись Сергій вчинив бійку і з тенісистом Маратом Сафіним, Світлана Бондарчук відповіла, що на ту мить йому було близько 16 років.

"Ну що поробиш, деякі хлопчики б‘ються, просто не всі хлопчики цікавлять пресу, на жаль", - зітхнула вона.

За словами дружини режисера, сам Федір Бондарчук на інцидент із сином на "Кніотаврі" відреагував тяжко.

"Він суворий (батько). Він засмутився. Для нього це був шок. Він багато із ним розмовляв...", - пояснила Світлана.

Раніше повідомлялося, що Сергій Бондарчук напідпитку напав на перехожого на кінофестивалі "Кінотавр". У пресі з‘явилося навіть відео сутички.

Фото "Сплетник.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів