Ліз Херлі не бажає бути безпритульною

4 липня 2011, 13:10

Англійська актриса Елізабет Херлі каже, з віком вона стала розкутішою та менше турбується про те, що думають люди.

Однак зірка визнає, в свої 46 років вона має ретельніше дбати про свою зовнішність, аби не виглядати "наче безпритульна", пише "The Showbiz Spy".

"Дехто, стаючи старшим, "зачиняється" та стає більш замкненим, зі мною ж усе інакше. Я менше турбуюся про те, що подумають люди. Це дає свободу", - поділилася Ліз.

Проте, хоч як би мало цікавила Херлі чиясь думка, вона старанно дбає про свою зовнішність.


"Коли стаєш старшою, слід доглядати за зовнішністю – неохайність не минає. У 19 можна, щоб у тебе звисали (незастебнуті) ґудзики та було скуйовджене волосся, але, коли ми стаємо старші, то виглядаємо наче безпритульні, якщо занедбаємо себе", - зауважила актриса.

Екс-кохана Х'ю Гранта ретельно стежить за своєю зовнішністю

До слова, 41-річний кавалер Херлі, гравець у крікет Шейн Ворн, також піклується про власну красу. Подейкують, чоловік навіть зробив собі "пластику" обличчя.

Коли наприкінці червня австралієць разом із Елізабет з’явився на одному з благодійних заходів, на його лиці було значно менше зморщок, ніж раніше.

Зміни на краще помітні в Шейна особливо у зоні навколо очей, пише "The Daily Mail".

Нагадаємо, про роман тоді ще заміжньої актриси з Ворном стало відомо у грудні 2010-го, коли їх заскочили папарацці. Однак незабаром чолов’яга попався на сороміцьких смс-ках іншим жінкам, і це буцімто погіршило їхні стосунки з Елізабет.

Херлі називала Ворна своїм "добрим другом" та говорила про можливість знову зійтися з іншим своїм екс-коханням – актором Х’ю Грантом.

Фото "Reuters" з сайту uk.ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів