Довгий вчитиме подружньому життю?

4 липня 2011, 16:04

Колишній секретар Київради Олесь Довгий і його дружина Катерина Горіна заснували сімейний благодійний фонд імені себе.

Нове дітище екс-соратника Черновецького спеціалізуватиметься на курсах для молодят.

Так, у Києві у будинку на вулиці Микільсько-Слобідській, 6К вже проводять курси для охочих одружитися. Щоправда самого Довгого із дружиною у фонді поки не бачили, пише "Сегодня".

Безкоштовні курси для молодят проводить Головне управління сім'ї та молоді.

"Молодим парам розкажуть про психологію сімейного життя, навчать планувати родину, розкажуть про всі юридичні питання, що стосуються сімейного життя. Олесь Довгий із дружиною погодилися безкоштовно надати головкому своє приміщення, тому що нам потрібно було місце на Лівому березі. Більше ніякого відношення фонд Довгого до нас не має", - сказав начальник головного управління сім'ї та молоді Володимир Філіппов.

На запитання, чи буде Довгий із дружиною проводити майстер-класи для відвідувачів курсів, Філіппов сказав:

"Вони можуть розповісти хіба що як розпіарити своє весілля, а майстер-класи повинні давати ті депутати, у яких по шість дітей, наприклад, Олексій Омельяненко".

Водночас мати Горіної - депутат від Партії регіонів стверджує, що у фонді розроблено п'ять програм - вести молоді сім'ї від розпису до народження дитини.

Фонд Довгого та Горіної вчитиме подружньому життю

"Фонд буде допомагати з консультаціями, у тому числі юридичними. Ці програми вже розглянули фахівці. А курирує всі ці питання моя дочка Катя", - сказала Ірина Горіна.

Кажуть, останнім часом двері фонду або відкриває охорона й говорить, що нічим не може допомогти, або й зовсім не відкривають.

У міській довідці відзначили, що дані по сімейному фонду Довгого й Горіної у них з'явилися минулого місяця. Кажуть, фонд займається благодійністю, іншої інформації поки не мають.

Депутати ж переконані, що за фондом насправді стоять інші інтереси.

"Я думаю, що так Олесь готується до виборів у парламент. Він курирував Дніпровський район у Блоку Черновецького, його там знають", - сказав регіонал Василь Горбаль.

Як відомо, подружжя Довгого обіцяло відкрити фонд на той мільйон доларів, який Каті Горіній подарував Черновецький за те, що та зуміла "окільцювати" Олеся.

Фото з сайту Олеся Довгого

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів