Сина Ніколаса Кейджа порізала дружина

5 липня 2011, 09:35

Скандальний синок актора Ніколаса Кейджа Вестон у понеділок побував за ґратами разом зі своєю молодою дружиною. Музиканта та його жінку Ніккі звинувачують в домашньому насильстві.

Вестон продемонстрував фотографам руку з порізами, які нанесла йому кохана, пише "TMZ".

Подружжя примудрилося всерйоз почубитися лише за кілька днів по тому, як обоє вони повернулися додому з реабілітаційного закладу.

За словами свідків, темпераментна Ніккі не лише порізала Вестону руку пляшкою, а ще й несамовито його лупцювала та погрожувала вистрибнути з балкону.


Щоправда, поліція вважає, що й сам Вестон не стояв склавши руки, тож обвинувачення було висунуто проти обох.

Син Кейджа так роздратував дружину, що та його порізала

За кілька годин молодий Кейдж вніс заставу у розмірі 50 тисяч доларів та вийшов із в’язниці. Ніккі ж на той час іще лишалася за ґратами.

Вестон продемонстрував фотографам свої бойові поранення та щиро порадив: "Ніколи не одружуйтесь", пише видання.

Кумедно, але лише за день до цих подій парочка разом відпочивала у Голлівуді. При цьому Ніккі казала на камеру, що шлюб – це "складно, проте чудово" та підкреслювала важливу роль спілкування між членами подружжя.

Нагадаємо, у червні Вестон Кейдж побився з чоловіком на ім’я Кевін Вільєгас та був силоміць відвезений на психологічну експертизу. "Опонент" рокера у суді отримав ордер, що забороняє Вестону наближатися до нього та його родичів.

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів