Вікторія Бекхем не пошкодує грудей для доньки?

5 липня 2011, 17:33

Подейкують, співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем має намір годувати грудьми свою майбутню доцю, пожертвувавши своїми силіконовими імплантатами.

Маля має з’явитися на світ за тиждень, а поки що вагітна "Пош" зізнається – вона кохає свого чоловіка Девіда ще дужче, ніж 12 років тому, коли виходила за нього заміж.

Девід – її "споріднена душа", поділилася Бекхем із журналом "Heat", пише "Contact Music".

"Я люблю Девіда за те, що він Девід. Він моя споріднена душа, мій номер один. Він найдивовижніший чоловік, батько, він талановитий, він добрий… У нього чудова душа й чудове серце. Ось чому я закохалася в нього 14 років тому й ось чому я досі його кохаю", - поділилася Вікторія.


"Люди завжди думають, Девід такий красивий, звісно, так і є, але всередині він така ж прекрасна людина", - додала вона.

До слова, пологи Вікторії, які ЗМІ заздалегідь "призначили" на 4-е липня, цього вівторка таки не відбулися й не відбудуться раніше наступного тижня, пише "The Daily Mail".

"Ці чутки – маячня, Вікторія не народила, але незабаром народить", - повідомив речник дизайнерки.

Вікторія Бекхем незабаром має народити

Майбутній донечці Бекхемів поталанить більше, ніж її старшим братам – на відміну від них, вона годуватиметься маминим молоком, пише видання з посиланням на "Daily Mirror".

Зі слів друзів Вікторії, цього разу зіркова мама планує зробити все інакше, й навіть піде в кількамісячну "декретну відпустку", аби повністю присвятити себе малечі.

Аби мати змогу годувати грудьми, Бекхем буцімто заздалегідь видалила імплантати зі своїх грудей та навіть сповістила про це журнал "Vogue", порівнявши свої штучні принади з торпедами.

Нагадаємо, два роки тому ходили чутки, що Вікторія "здула" свої розкішні груди на два розміри, аби позбутися старого іміджу.

Фото "Reuters" з сайту mirror.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів