Чоловік Сальми Хайєк зробив дитину Лінді Євангелісті?

6 липня 2011, 11:00

Супермодель 90-х років Лінда Євангеліста подала до суду на чоловіка Сальми Хайєк – французького магната Франсуа-Анрі Піно.

46-річна красуня запевняє, що Піно є батьком її 4-річного сина і вимагає від бізнесмена виплати аліментів, повідомляє "People".

Євангеліста народила хлопчика на ім'я Августин Джеймс у жовтні 2006-го року. Того ж року Франсуа-Анрі Піно почав зустрічатися із актрисою Сальмою Хайєк.

Вже тоді ходили чутки, що татусем сина Лінди є французький магнат. І от, Євангеліста вирішила нарешті через суд змусити Піно визнати дитину й виплатити кошти на утримання хлопчика.


Піно не хоче визнавати сина від Лінди Євангелісти?

У своєму позові супермодель вимагає від Франсуа-Анрі виплачувати 17% від його доходів.

За словами джерела, у документах, поданих до суду, вказано, що "дитина позивачки народжена поза шлюбом", а батьком хлопця безсумнівно є Піно.

Наразі реакція французького магната на позов невідома. Та цілком можливо, що чоловік Хайєк схоче провести тест ДНК на батьківство.

Нагадаємо, актриса Сальма Хайєк та Франсуа-Анрі Піно побралися у 2009-му році. А за два роки до цього – у вересні 2007-го – у парочки народилася донька Валентина Палома.

Французький магнат вже два роки одружений із актрисою Сальмою Хайєк

Рік тому у ЗМІ з'явилися чутки про те, що Хайєк не живе з чоловіком. Мовляв, актриса не бачить сенсу у шлюбі. Однак ця інформація так і не підтвердилася.

Наразі, незважаючи на розвиток історії з позашлюбною дитиною Піно та Євангелісти, Хайєк проводить час з коханим та донькою, ніби нічого й не сталося.

Днями папарацці сфотографували сімейство на пляжі у Малібу, пише "People".

Хайєк та Піно міцно тримали доньку Валентину за руки. У свою чергу 3-річна дівчинка виглядала доволі щасливою.

Фото "Reuters" з "The Telegraph" та beautyandthedirt.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів