Меладзе запевняє, що нікого не бив - його підставили

7 липня 2011, 11:31

Співак Валерій Меладзе, якому приписують побиття фотокореспондентки, дав перші коментарі. Артист запевняє, що жінка навмисне влаштувала істерику, аби підставити його.

Водночас фотограф Євгенія Гусєва наполягає, що стала жертвою темпераменту Меладзе. Через це жінка нібито змушена перебувати в лікарні, запевняє "Комсомольская правда".

"Розповсюджена у ЗМІ інформація про нещодавній інцидент, в центрі якого я опинився, змушує мене дати коментарі і описати реальну ситуацію. Я виходив з ресторану і, на власну думку, мав поганий вигляд. Після того, як було зроблено кілька кадрів, я направився до журналістки з намірами попросити її видалити ці фото", - розповів Валерій.

За словами співака, жінка одразу почала голосно кричати і тікати від нього в сторону проїжджої частини, де знаходилися її колеги.


"Вона поводилася неадекватно. Журналістка верещала так сильно і істерично, що я взагалі не знав, як реагувати. Ще до того, як я до неї наблизився, вона спіткнулася і впала", - зауважив Меладзе.

Наразі артист зазначає, що, певно, не мав іти слідом за фотокореспонденткою.

"На усіх фото і відео видно, що я підходжу до дівчини вже після того, як вона впала – я не душу і не б'ю її, як заявляють тепер ЗМІ. У тому, що я попрямував до неї і попросив видалити фото, немає складу злочину", - додав Валерій.

Гусєва наполягає, що Меладзе її бив та душив

Меладзе також зауважив, що було очевидно, що дівчина знала, куди саме бігти, знала, де розташовані камері, які зможуть зняти усе, що відбуватиметься.

Співак заявив, що налаштований серйозно і не дасть журналістам перекручувати факти інциденту.

"Я хочу заявити, що якщо ще надалі будуть викривлюватися факти і у пресі описуватимуть те, чого не було –я подам зустрічний позов на видання, які починають складати небилиці", - відрізав Валерій.

У свою чергу видання, де працює Євгенія Гусєва, яка виставляє себе "жертвою" Меладзе, розповідає про госпіталізацію свого фотокора.

Мовляв, жінка так і не вийшла на роботу після інциденту з артистом. А коли колеги прийшли до Жені додому, то та розплакалася і поскаржилася на важкість дихання, тиск у грудини та попросила з'їздити з нею до лікаря.

"На мене жодного разу не піднімали руку. Тим паче, чоловік. І ось так, на вулиці. Відома людина. Через три дні в мене день народження, а я вся у синцях, в зеленці. Ні заснути, ні з'їсти нічого не можу", - "поплакалася" жіночка.

За попередніми даними, у фотокореспондентки гострий реактивний стан – реакція організму на психічну травму.

Наразі Євгенія Гусєва перебуває під наглядом спеціалістів та проходить обстеження. Медики намагаються з'ясувати наскільки травмована її психіка.

Нагадаємо, у середу з'явилася інформація, ніби співак Валерій Меладзе напав на фотокореспондентку, яка намагалася сфотографувати його та "ВІА-Гру" Альбіну Джанабаєву.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів