Періс Хілтон розбила мамі серце, завела нового хлопця та захотіла дітей

7 липня 2011, 14:41

Схоже, тусовщиця Періс Хілтон, яка лише наприкінці червня розірвала любовні стосунки з Саєм Вейтсом, повністю захопилася новим приятелем – режисером "Похмілля в Вегасі" і "Старскі та Хатч" Тоддом Філліпсом.

Білявка не зважає на свою маму, чиє серце "розбите" такими змінами та планує в наступні кілька років вийти заміж та завагітніти.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Life & Style".

Допомогти, що Сай – не той хто їй потрібен, Періс допомогло її власне реаліті-шоу "The World According to Paris".


"Переглядаючи шоу, я побачила наші відносини ззовні. Я зрозуміла, що, так, я люблю його й він – один із найкращих моїх друзів, але мені потрібно переконатися, чи він той, єдиний. Коли я збагнула, що сумніваюся, зрозуміла, що маю покласти цьому край", - поділилася Хілтон.

Зірку засмучує те, що вона досі не знайшла своє справжнє кохання, не вийшла заміж і не народила дітей, адже ще маленькою дівчинкою вона мріяла, що в 30 років усе це в неї буде.

"Я хочу одружитися й завагітніти за два-п’ять років, але спершу я маю подолати мої проблеми з довірою", - зазначила вона.

Вочевидь, гідним довіри виявився 40-річний режисер Тодд Філліпс. Адже їхній свіженький роман із білявкою стрімко набирає обертів, пише "The Showbiz Spy".

Пару все частіше бачать разом на різних заходах, папарацці вже навіть вдалося засняти їхні поцілунки.

"Періс висіла на Тоддові, час від часу обнімала й цілувала його", - розповів очевидець, що бачив цих двох на одній із вечірок.

Невідомо, чи вдасться новому приятелю тусовщиці завоювати прихильність її мами, адже жінка вже встигла "прикипіти" до Сая Вейтса.

"Він справжній янгол. Я обожнюю його. Моє серце розбите. Ось чому я не люблю зближуватися з бойфрендами (доньок), бо вони стають наче часткою родини", - поділилася 52-річна Кеті Хілтон.

Фото "Reuters" з сайту mirror.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів