Янукович на день народження їстиме форель і чекатиме сватів

8 липня 2011, 13:46

Президент Віктор Янукович 9-го липня святкуватиме 61-річчя. Подейкують, гулятиме політик у Криму. А розважатимуть іменинника та гостей співачка Таїсія Повалій та гумористи зі "Студії Квартал-95".

Напередодні гулянки "проффесор" розповів на які подарунки чекає найбільше.

Про це він сказав на прес-конференції у п’ятницю, відповідаючи на питання, що він хоче отримати у подарунок на своє 61-річчя, пише "Українська правда".

"Найкращий подарунок для мене – це спокій в країні, єдина держава, надії людей на майбутнє, пов’язані з розвитком нашої країни", - зазначив Янукович.


"Ще один з найбільших подарунків – це можливість зустрітися з сім’єю. Бо крім того, що у мене завтра буде день народження, післязавтра день народження у старшого сина, а через тиждень – у молодшого", - додав він.

Янукович зазначив, що наступний тиждень він буде "насолоджуватися" можливістю "побачити їх, онуків, невісток".

"Можливо, свати приїдуть", - додав Янукович.

У суботу Янукович піде у святковий загул?

Так, Віктор Федорович також попросив своїх колег не витрачати кошти на дорогі подарунки до дня його народження.

"Враховуючи те, що з 1 липня набрав чинності закон (про боротьбу з корупцією) і там є обмеження щодо подарунків, я звертаюся до своїх колег, щоб не викидали кошти. Найкращий подарунок з боку чиновників, які хочуть мене привітати, будуть палаючі очі, бажання добре працювати і відчуття, що це так, що вони разом зі мною", - сказав Янукович.

А поки що у Криму тривають приготування до святкування дня народження.

Як пише "Сегодня" з посиланням на джерела, гулянка пройде в павільйоні, який називають "Шатро". Це місце у Малій Соснівці (у горах - за півтора кілометри над Массандрою) для застіль пригледів ще генсек Брежнєв.

До столу з місцевих господарств вже замовляють фазанів і форель, сухі вина підвезуть з Інкерманських підвалів, солодкі - з Массандрівських, а шампанське - з Нового Світу.

"Передбачено й розважальну програму. Неофіційно говорять, що співати для гостей буде Таїсія Повалій, а жартувати - "95 квартал", - пише видання.

Подейкують, привітати Януковича до Криму приїдуть усі губернатори і голови облрад.

Губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк розповів, що спільний подарунок буде символічний - коровай і букет польових квітів, а також "хороші результати роботи".

Кадр з відео "СТБ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів