Шкіля визнали винним у "п’яному" ДТП

8 липня 2011, 17:31

Міністерство внутрішніх справ встановило провину БЮТівця Андрія Шкіля в аварії за його участю, яка сталася 6-го травня у Києві.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу МВС.

"Зібраними у справі доказами, зокрема показами свідків, висновками автотехнічної та транспортно-трасологічної експертиз доведено, що вказана дорожньо-транспортна пригода сталася з вини Шкіля", - йдеться у повідомленні.

6-го травня автомобіль "Nissan Qashqai", за кермом якого перебував Шкіль, рухався з боку проспекту Науки у напрямі вулиці Промислової. З невідомих причин машина соратника Тимошенко виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Volkswagen", який рухався назустріч.


В результаті аварії постраждав лише сам депутат. Він отримав легкі тілесні ушкодження. Шкіль був госпіталізований, а в кінці травня виписався з лікарні.

Андрій Шкіль навесні влаштував аварію напідпитку

На даний момент у справі, порушеній за фактом ДТП, проводиться судова відеотехнічна експертиза щодо встановлення швидкості руху автомобілів. Після отримання висновків експертизи буде прийнято рішення про закриття справи на підставі відсутності в діянні складу злочину.

У той же час, після закриття кримінальної справи МВС передасть у ДАІ матеріали про притягнення Шкіля до адміністративної відповідальності. У діях депутата вбачаються ознаки адмінправопорушень.

"За інформацією джерел, згідно з висновком Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія", під час ДТП Шкіль перебував в алкогольному сп'янінні (1,47 проміле етанолу)", - йдеться у повідомленні.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів