Едвард Радзинський протаранив джип. Загинула дівчина

12 липня 2011, 11:25

Відомий російський телеведучий, історик і публіцист Едвард Радзинський спровокував ДТП, у результаті якого загинула дівчина.

Аварія сталася 10-го липня приблизно у Підмосков'ї, пише "Life News".

"Це сталося близько 17.00 в районі місцевого монастиря. Зіткнення було таким потужним, що автомобілю, на якому їхала дівчина, знесло майже половину корпусу", - пояснили виданню у підмосковній поліції.

За попередніми даними, аварія сталася з вини Радзинського. На вузькій дорозі він пішов на обгін на своєму "Volvo XC-90" і протаранив на зустрічній смузі "Nissan X-Trail".


"Nissan" від удару перекинувся на правий бік і фактично розвалився надвоє. Після такого зіткнення у пасажирки не було шансів вижити", - повідомив співрозмовник у поліції.

Загиблу в аварії з Радзинським звали Марія Куликова, їй було всього 24 роки. Дівчина померла на місці.

24-річна пасажирка джипа, який розтрощив Радзинський, загинула на місці

Як зазначає "NewsRu.com", у протоколі ДТП Радзинський вказав, що аварія сталася з його вини.

За кермом "Nissan" перебував друг загиблої 25-річний Кирило Гопоров. Хлопець, за даними поліції, був тверезий. Молодий чоловік отримав сильний удар грудної клітки, але від госпіталізації відмовився, уточнює "Московский комсомолец".

Як писала "Комсомольская правда", Радзинського з серцевим нападом і струсом мозку госпіталізували до столичної клініки. У той же час "Московский комсомолец" з посиланням на джерело у правоохоронних органах області, пише, що телеведучий в результаті аварії не постраждав.

Водночас, за словами самого Радзинського, йому зараз дуже погано.

"Тиск! Звичний для мене 120, а тут 180 і навіть 190. І струс мозку. Я через шок спершу нічого не відчував, а зараз мені все гірше і гірше. Зрозуміло, що у порівнянні з тією бідою, що вчора трапилася, все це зовсім не важливо. Я зараз сам, поки нікого не бажаю бачити. Дорогі мої, мені зараз зле дуже, але ніхто не може мені допомогти. Дівчина загинула..," - сказав Радзинський у телефонній розмові з кореспондентом "Комсомольской правды".

"Зазвичай я в таких тривалих поїздках прошу керувати машиною особистого шофера, але цього дня у нього був вихідний, тому я сів за кермо сам", - пояснив слідчим телеведучий.

У протоколі ДТП Радзинський вказав, що аварія сталася з його вини

За словами свідків ДТП, після автокатастрофи Радзинський плакав

"Він не "звіздив", не погрожував, не телефонував високому начальству, як це зазвичай роблять знаменитості. Скажу більше: ми дізналися, що це відома людина, тільки коли почали оформляти аварію і побачили його документи", - відзначив один з поліцейських.

Також відзначається, що ступінь вини учасників ДТП буде встановлено у ході розслідування всіх обставин події. Поки конкретний винуватець аварії не встановлений, повідомляють у поліції.

Фото "Московский комсомолец" та Первого канала

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів