Батько Бейонсе обкрадав власну доньку?

12 липня 2011, 13:24

Батька співачки Бейонсе підозрюють у тому, що він її обкрадав. Це пояснює, чому зірка звільнила його з посади свого менеджера.

60-річний Метью Ноулз прагне в суді обілити своє чесне ім’я та докопатися, хто й чому записав його в злодії, пише "TMZ".

У документах, що їх одержав сайт, Метью Ноулз стверджує – його обмовила компанія "Live Nation Entertainment", якій дуже кортіло нагріти руки на світовому турі його дочки в 2011-му році.

Представники компанії сказали Бейонсе, що її батько "вкрав гроші з її останнього туру або ж привласнив кошти, на які не мав права".


60-річний Метью Ноулз прагне в суді обілити своє чесне ім’я

Бейонсе вповноважила свою юридичну фірму провести аудиторську перевірку та одержала підтвердження – рідний тато справді тягав у неї гроші. У березні співачка оголосила, що Метью більше не буде виконувати обов’язки її менеджера.

Нині чоловік наполягає – обвинувачення проти нього абсолютно фальшиві. Метью Ноулз звертається до суду з проханням дозволити йому зібрати свідчення в різних співробітників "Live Nation", щоб з’ясувати, чому вони назвали його крадієм.

Фото Reuters з сайту mediaoutrage.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів