Князь Монако вкоротив свій...

12 липня 2011, 16:59

Схоже, медовий місяць князя Монако Альберта і його новоспеченої дружини Чарлін Віттсток виявився не таким уже й солодким.

Подейкують, молодята, як і планувалося, разом поїхали до Південної Африки, проте зупинилися в різних готелях, а медовий місяць взагалі вкоротили.

Про це пише "The Sun" із посиланням на місцеві ЗМІ.

На подружжя чекали розкішні апартаменти з окремим басейном в готелі "Oyster Box", вартістю понад 6 тисяч доларів за ніч. Однак у готелі оселилася лише новоспечена місіс Шарлен Грімальді, та й то обрала дешевший номер. 53-річний князь зупинився у готелі "Hilton", у місті Дурбан.

"Передбачалося, що це буде казковий медовий місяць, проте принцеса спала сама, за 16 кілометрів від свого принца", - констатувала південноафриканська газета.

"Коли фотографи попросили пару поцілуватися, був ще один незручний момент – Чарлін відвернула голову й Альберту вдалося лише чмокнути її в щоку", - написало видання.

Чарлін та Альберт скоротили свій медовий місяць, пояснивши це "невідкладними справами", що чекають на них у Монако.

Князь Монако з дружиною вкоротили собі медовий місяць

Імовірно, такою невідкладною справою може бути ДНК-тест на батьківство, що його, з чуток, має пройти князь.

Новина про те, що Альберт має не двох позашлюбних дітей, а більше, вигулькнула якраз перед їхнім із Чарлін весіллям, пише "The Telegraph" із посиланням на інші єропейські видання.

За однією з версій, півторарічного сина від Альберта має якась загадкова італійка, пише французький журнал "Public". Та й, узагалі, світ незабаром дізнається про "двох нових позашлюбних дітей" принца.

Видання ж "Voici" припускає, що Альберт примудрився зробити ще одне дитя матері свого 6-річного сина Олександра, стюардесі Ніколь Кост.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів