Подружка Пономарьова про Кусю: "Та вона просто збожеволіла!"

12 липня 2011, 19:27

Співак Олександр Пономарьов, який нині відпочиває на Кіпрі, шокований підозрами екс-дружини, а на свого малолітнього сина дає колишній 16 тисяч гривень щомісяця.

Про це "Сегодня" розповіла директор продюсерського центру і давня подруга артиста Нонна Кондрашова.

Коментуючи підозри Вікторії про те, що Пономарьов причетний до викрадення її авто, Кондрашова сказала:

"Та вона просто збожеволіла! Саша 20 років на сцені, ви чули, щоб він у когось щось вкрав? Та його взагалі у Києві з 28 червня немає. Жахливо, як можна таке вигадати? Я просто не знаходжу слів... Може, їй треба було поменше рекламувати у пресі свої багатства і свій автомобіль? Поменше влаштовувати цих виступів на публіку?"


Пономарьови не змогли розійтися тихо-мирно

Як раніше повідомлялося, у Вікторії Пономарьової угнали дорогий автомобіль. Куся припускає, що такі негаразди у її житті пов'язані із розлученням з Пономарьовим.

"Я щойно з ним (Пономарьовим) розмовляла. Він на Кіпрі, відпочиває з донькою Женею. Він просто втратив дар мови. Каже:" Нонна, ну як так можна?" – додала пізніше подруга співака.

На репліку, мовляв, за словами Вікторії, їй надходили погрози від Пономарьова, жінка відмахнулася:

"А вона взагалі любить багато говорити! Знаєте, я от спеціально підібрала відеоматеріали, де вона каже, що ненавидить шоу-бізнес, тусовки, що її це напружує. А бачите, як зараз? Не світиться вона на тусовках?"

Наразі, як стверджує подружка Пономарьова, співак з екс-дружиною спілкуються "тільки смс-ками з приводу дитини". Нагадаємо, у пари є спільний син Сашко.

"Опікунська рада дозволила йому бачитися з дитиною дві доби на тиждень. А Віка подала апеляцію до суду. Вона вважає, що Саша повинен зустрічатися з дитиною тільки 12 годин на тиждень у присутності няні, за яку він же їй і платить. До речі, Саша дає на дитину щомісяця 16 тисяч гривень", - заявила Кондрашова.

Пономарьов дає на сина щомісяця 16 тисяч

Заразом Кондрашова, наче речник Пономарьова, спробувала пояснити, чому він написав на колишнього тестя заяву до мілції:

"Скажу вам, що її батько насправді позичив у Саші гроші. І досі не віддав. Але Саша ніколи в житті не телефонував йому і не погрожував. Що стосується тієї ситуації, то під статтею в інтернеті з'явився коментар якогось чоловіка. Він написав, мовляв, добре знайомий з Жорою (тобто татом Віки), прекрасно знає, що Жора зараз збанкрутував, але грошей на те, щоб "замовити" Пономарьова, у нього вистачить. За законодавством, цей коментар взяли в розробку".

До Києва з Кіпру Олександр Пономарьов повернеться лише 15-го липня.

Як відомо, Вікторія Мартинюк та Олександр Пономарьов побралися у 2006-му році. У шлюбі у пари народився син Сашко.

Фото Story та E-motion

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів