Lady Gaga дратує інвалідним візком, а її обстрілюють яйцями

14 липня 2011, 11:04

Співачку Lady Gaga критикують організації, що представляють людей з обмеженими можливостями. А у Сіднеї співачку замастили яйцями.

Організації, що представляють людей з обмеженими можливостями, обурює те, що артистка вже не вперше дозволяє собі викочуватися на сцену в інвалідному візку.

Черговий такий виїзд, в образі русалоньки, епатажна зірка здійснила під час свого виступу в Сіднеї у середу, повідомляє "Radar Online".

"Я не бачив, як виступає Lady Gaga, проте поважаю ту художню виразність, яку вона має як артистка", - говорить засновник фундації "Life Rolls On" Джессі Біллауер.


"Оскільки вона вже не вперше використовує інвалідний візок у своїх перфоменсах, я запрошую її дізнатися більше про 5,6 мільйонів американців, які живуть із паралічем. Вони, як і я, на жаль, використовують візок не заради епатажу", - каже він.

Lady Gaga критикують за інвалідний візок

Використовувати інвалідний візок, щоб завоювати увагу публіки, неприпустимо, наголошує організація.

"Я особисто запрошую Lady Gaga відвідати один із заходів "Life Rolls On", де квадроплегіки (люди, в яких паралізована більша частина тіла включно з усіма кінцівками) та параплегіки (ті, в кого паралізовані дві кінцівки) займаються серфінгом, катаються на скейтах та сноубордах, аби вона побачила, скільки всього можна робити, незважаючи на інвалідний візок", - закликає Біллауер.

"Може, це шокує її набагато більше", - припускає він.

Більш поблажливо поставилася до витівки артистки організація "Physical Disability Australia", пише "Ace Showbiz".

"Якщо вона використала інвалідний візок аби прикрасити свій виступ, добре, за умови якщо вона не ставиться до цього зневажливо, і, здається, слухачів це не засмутило. Я певна, що там були присутні люди з обмеженими можливостями", - сказала представниця організації Сью Іген.

Як відомо, співачка полюбляє ефектні появи на сцені - в травні вона "виїхала" у труні, а на церемонії вручення "Греммі" вилупилася з яйця.

До слова, саме яйцями, просто таки за кращими українськими традиціями, зірку намагалися обстріляти в тому ж таки Сіднеї.

Яєчний інцидент стався під час виступу Lady Gaga в одному з нічних клубів 12-го липня, пише "Gigwise.com".

У ціль жоден зі "снарядів" не потрапив. Проте, зі слів інформатора з оточення зірки, вбрання їй таки заляпало.

Фото AAP з сайту ABC News

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів