Лопес в Криму трусила попою для партнера Тарути

20 липня 2011, 11:28

Як з‘ясувалося, латиноамериканська зірка Дженніфер Лопес прилетіла у Крим, щоб виступити на святі узбецького нафтового магната Азама Асланова.

Про це у середу пише "Сегодня".

У вівторок ввечері узбецький мільйонер Азам Асланов одружив сина - 33-річного Амона. І хоча сім'я магната живе в Індонезії, весілля гуляли в Україні, у Криму.

Фото "Блік-Секрет"

На думку представників компаній, що організовують торжества, за найскромнішими оцінками, весілля обійшлося його господарям у 10-15 мільйонів доларів.


Як повідомлялося раніше, урочистості відбулися у кримському пансіонаті "Айвазовський", що під Алуштою.

До речі, пансіонат належить українському бізнесмену Сергію Таруті, пише газета. Тому спершу з'явилися чутки, що саме він мав у вівторок видавати заміж одну зі своїх дочок. Буцімто Тарута видасть чи то Катю, чи то Таню за іранського шейха.

Нагадаємо, в оточенні бізнесмена цю інформацію не підтвердили, сказавши, що весілля справді буде, але буцімто у вересні.

Як зазначає видання, узбек Асланов нібито є бізнес-партнером Тарути.

А от про наречену поки відомо лише те, що наречений з нею познайомився в "Одноклассники.ру". Як зазначається, сторінка Амона у цій соцмережі відкрита тільки для "друзів".

Весілля відбулося у східному стилі. На території "Айвазовського" встановили величезне шатро, запросили національний узбецький ансамбль танцю "Офарін" з Ташкента.

Так Лопес виступала у Криму. Фото "Комсомольської правди в Україні"

До речі, заради весілля з пансіонату на тиждень відпустили весь персонал - від покоївок до кухарів. Приготуваннями урочистостей займалася івент-компанія. А на воротах закладу висіла табличка з інформацією, що з 17-го по 20-е липня "Айвазовський" не буде працювати і приймати відпочиваючих.

На весілля було запрошено близько 500 гостей. Деякі добиралися на гвинтокрилі, для них підготували гелікоптерний майданчик.

А розважати гостей, крім Дженніфер Лопес, запросили понад 15 російських зірок: Баскова, Кіркорова, Земфіру, групи "Город-312", "Мумій Троль". Вели захід резиденти "Камеді Клаб" Олександр Ревва, Тимур Батрутдінов і Гарік Харламов.

Підготовка до весілля напередодні. Фото "Сегодня"

Зірок поселили у найбільший готель "Ялта-Інтурист", що належить Таруті, пише газета. Там же мешкають і гості.

Охороняли спокій молодят та гостей загони "Беркута" і "Грифона", а комплекс оточила охорона, озброєна автоматами.

Весільну вечірку знімали на відео з неба, зі спеціального крану.

Також зауважується, що Лопес, яка прилетіла до Криму вранці у вівторок, привезла з собою велику групу підтанцьовки, бек-вокал, гримерів і 20 тонн звукоапаратури.

Поселили суперзірку у пентхаусі в готелі "Вілла Єлена", що за 100 метрів від набережної у Ялті. Такий номер на добу може коштувати 32 890 гривень.

Команду ж Джей Ло оселили у номерах люкс в готелі "Ореанда". Охороняли заморську співачку бійці Управління держохорони.

Під'їзд готелю окупували фани співачки, але її так ніхто і не побачив. Коли вона сідала в лімузин, щоб поїхати на весілля, вихід перекрили трьома фургонами. Чартерний рейс із Сімферополя з Лопес на борту мав полетіти о 23.00.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів