Через Кіркорова у Судаку сталася бійка

21 липня 2011, 13:04

Днями у Криму російський співак Філіп Кіркоров опинився у черговому скандалі. Закороткий і під фанеру виступ співака обурив публіку в Судаку, в результаті чого почалася бійка.

Інцидент стався у вівторок 19 липня, пише "Сегодня".

На концерті у Судаку Кіркоров замість двогодинного концерту виступав менше години, причому, за деякою інформацією, під фонограму. Така халтура обурила слухачів Кіркорова.

Після того, як Філіп несподівано пішов зі сцени, незадоволені глядачі зажадали повернути гроші за куплені на його повний концерт квитки. Хтось пішов розбиратися з організаторами. Окрім того, зав'язалася бійка з охоронцями. Потім фанати побігли розгойдувати автобус Кіркорова і його команди.


Кіркоров напередодні інциденту в Криму

У Судацькому територіальному медоб'єднанні розповіли, що після бійки до них звернулися по допомогу. Одна людина потрапила до хірургічного відділення, ще двоє - глядач і охоронець - з саднами і ударами потребували першої допомоги.

Цю інформацію журналістам підтвердили і в місцевому відділенні міліції, яка ще вирішує, чи порушувати кримінальну справу за фактом події.

У туристично-оздоровчому комплексі "Судак" інцидент приховують - керівництво відмовляється спілкуватися з пресою, стверджує газета.

Окрім того, за іноформацією видання, Кіркоров міг так скоротити свій виступ, бо поспішав на VIP-весілля в "Айвазовському". Хоча сам Бедросович пояснив свою втечу пресі тим, що йому стало зле - серце.

Так само і офіційний представник артиста пояснює, що співак змушений був закінчити концерт через проблеми зі здоров'ям, і цьому є медичне підтвердження.

У неділю Філя співав на всю Одесу

Співав Кіркоров, як стверджує прес-аташе артиста Ольга Алексєєва, без фонограми, і виступ тривав понад годину. А ввечері того ж дня ані серед гостей, ані серед виступаючих на сцені в "Айвазовському" Кіркорова, як стверджує його представник, не було.

Водночас, як пише "Комсомольська правда в Україні", вже у середу ввечері, наступного дня після Судака, Кіркоров виступив зі своїм шоу у Геленджику.

Трохи згодом у телефонній розмові з журналістом артист запевнив, що почувається нормально - мовляв, сцена лікує.

"Я обіцяю вам, мої дорогі прихильники, що я повернуся з гастролей і займуся своїм здоров'ям. А поки у мене триває мій гастрольний тур. Я буду продовжувати тішити глядача", - сказав він.

Фото "Main People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів