Кіркоров розпочав війну зі своїм адвокатом-рятівником

21 січня 2011, 12:31

Скандальний співак Філіп Кіркоров подав скаргу на свого адвоката, який допоміг йому владнати історію з побиттям режисерки.

Мовляв, поп-артисту не сподобалося, що його юрист Сергій Привалов публікував документи, що виставляють Філіпа у непривабливому світлі, пише "Life Showbiz".

"До адвокатської палати міста Москви надійшла скарга від директора Філіпа Кіркорова. Він звинувачує адвоката Сергія Привалова, який захищав Філіпа, у невиконанні обов'язків", - розповів адвокат побитої співаком режисерки Марини Яблокової.

"Юриста звинувачують у тому, що він публікував документи, що виставили його клієнта у непривабливому світлі", - додав співрозмовник.

Мова йде про розписку, в якій Кіркоров зобов'язується обговорити з Яблковою проект мирової угоди.

Цікаво, що Привалов також є автором угоди, яку зрештою і підписав Філіп та постраждала жінка. За бажанням сторін, зміст мирової тримається від громадськості у таємниці.

У випадку, якщо скаргу Кіркорова вдовольнять, то колишнього юриста співака позбавлять статусу адвоката.

Кіркоров знову в епіцентрі скандалу

Нагадаємо, 6-го грудня минулого року під час репетиції виступу на церемонії "Золотий грамофон" Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором.

За версією другого режисера церемонії Марини Яблокової, вона попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до неї і почав бити.

Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

Пізніше Кіркоров публічно вибачився перед Яблоковою. Він пояснив свою поведінку серйозною хворобою, яка супроводжується втратою пам'яті.

Згодом Філіп чкурнув до Ізраїля, щоб пройти обстеження, а заразом і поплакатися телевізійнику Андрію Малахову. У результаті медики не визнали артиста психом, а інцидент з Яблоковою списали на нервовий зрив.

Як відомо, Кіркоров та його жертва неодноразово намагалися підписати мирову угоду. Однак кожного разу Яблокова відмовлялася це робити. Зі свого боку представники співака заявляли, що жінка також відмовлялася від грошової компенсації.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів