Грандіозне Шоу "Big Brother"- вже в Україні!

26 липня 2011, 14:21

Грандіозне Шоу "Big Brother" зовсім скоро з'явиться в ефірі українського каналу К1.

Відбірні тури вже пройшли у 16 містах України, а саме у Чернігові та Сумах, Харкові, Черкасах, Кіровограді, Запоріжжі, Донецьку, Севастополі, Миколаєві, Одесі, Вінниці, Чернівцях, Івано-Франківську, Ужгороді, Львові та Луцьку.

27-го липня кастинг відбудеться в Києві, за адресою проспект Перемоги, 44, кіностудія імені Довженка.

Докладніше про кастинги дізнайтесь на сторінці проекту в соціальних мережах: http://vkontakte.ru/bigbrotherua


"Big Brother" - шоу, яке дарує можливість стати багатим і відомим лише завдяки здатності залишатися самим собою.

На відміну від десятків інших шоу, де людина почувається затиснутою, від неї вимагають надприродні таланти та здібності, "Big Brother" надає шанс проявити себе будь-якій людині.

"Big Brother" - шоу, яке дарує можливість стати багатим і відомим лише завдяки здатності залишатися самим собою

Під дахом одного будинку зберуться цікаві, різнобічні особистості: вони житимуть своїм життям, будуть сваритися і закохуватися, готувати і розважатися. Все, що робить у своєму буденному житті кожен з нас, тільки... під прицілом камер.

А родзинка шоу у тому, що всі вони будуть підкорятися "Big Brother" - невидимому ведучому, який дає кожному з учасників найрізноманітніші завдання. Наприклад, читати книги 100 годин поспіль або зіткати за добу килим.

"Big Brother" вже підкорив 70 країн та завоював аудиторію більш ніж у два мільярди людей.

В Іспанії рейтинги проекту перевищили рейтинг чемпіонату країни з футболу. А в Ізраїлі та Німеччині був навіть створений спеціальний цілодобовий телеканал "Big Brother-TV".

І не випадково. Адже з роками за певну плату стало можливим навіть підключитися до "живих" камер, встановлених у вельми пікантних місцях.

Формат шоу постійно модифікується, адже кожна країна намагається зробити свій незвичайний внесок у його розвиток.

У Великобританії в будинку зібрали різних підлітків, і відомий "Teen Big Brother" перетворив тинейджерів на справжніх зірок.

А в Австралії організатори запросили до участі в шоу десяток селебрітіз. Шоу набуло непередбачуваних обертів, адже багато зірок показали себе з несподіваного боку.

Німецькі акули телебачення створили окремий телеканал "Big Brother TV", який цілодобово транслював події, що відбувалися в будинку, і пристрасті, що вирували під недремним оком "Big Brother".

Який сюрприз для телеглядачів готують організатори української версії всесвітньо популярного шоу і канал К1, поки залишається під завісою таємниці.

Безперечно одне - на нас чекає щось дійсно незвичайне!

Грандіозне Шоу "Big Brother"- вже в Україні

За інформацією прес-служби К1

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів