Князь Монако з дружиною не спав, а з журналістами судиться

26 липня 2011, 17:05

Князь Монако Альберт та його новоспечена дружина Чарлін Віттсток зібралися через суд покарати видання "L'Express" за розповсюдження буцімто хибних чуток про їхні любовні стосунки.

У позові, який вже подало подружжя, журнал також обвинувачують у втручанні в їхнє особисте життя, пише "Contact Music".

Зокрема йдеться про історію, коли буцімто перед весіллям Чарлін цілих три рази намагалася накивати п’ятами від свого нареченого, але їй ставали на заваді помічники князя.

Аби ж прокоментувати чутки про те, що у свій медовий місяць вони спали нарізно, молодята не полінувалися днями скликати спеціальну прес-конференцію. Принц обвинуватив у всьому заздрісників та недоброзичливців, пише "OK!".

Князь Монако Альберт та його дружина образилися на журналістів

"Моя сім’я тривалий час перебуває в центрі пліток, викликаних заздрощами. У Монако є одна особа чи більше, що намагаються зашкодити (нам). Ми хочемо висловити наше обурення цими чутками. Це нестерпно", - оголосив Альберт.

"Деякі з цих пліток змусили нас посміхнутися, наприклад, коли медіа повідомили, що ми з княгинею не спали в одному готелі в Південній Африці. То було з певних практичних причин", - запевнив він.

Як роз’яснив речник князя, на ранок в Альберта була призначена важлива зустріч, і саме тому він вирішив ночувати поближче до місця її проведення.

Фото Reuters з yahoo

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів