МакКвін заповів своїм цуцикам майже 100 тисяч

26 липня 2011, 17:58

Британський дизайнер Александр МакКвін, який торік із власної волі пішов з життя, не забув заздалегідь подбати про своїх улюблених песиків.

40-річний кутюр’є заповів чотирилапим, яких звати Мінтер, Джус та Каллум близько 80 тисяч доларів, пише "The Telegraph".

Він розпорядився, щоб гроші були передані у цільовий фонд, що забезпечить собакам належний догляд до кінця їхнього життя.

По такій самій сумі МакКвін "за довгу та вірну службу" заповів кожному зі своїх хатніх працівників. Один із них півтора роки тому і знайшов дизайнера повішеним.


Згідно з заповітом МакКвіна, певні суми одержали також троє сестер, двоє братів та племінники дизайнера, а також його хрещеник.

Перед самогубством МакКвін подбав про заповіт

Однак більшу частину своїх статків МакКвін залишив благодійним організаціям, зокрема "Battersea Dogs" та "Cats Home", а також Лондонському центру буддизму.

Як відомо, знаменитий кутюр’є вкоротив собі віку 11-го лютого 2010-го року, за день до похорону своєї матері. Перед цим він ужив коктейль із кокаїну, снодійного й транквілізаторів.

На місці трагедії поліція виявила книгу з записом: "Догляньте за моїми собаками, пробачте, люблю вас, Лі". Саме таким ім’ям називали МакКвіна друзі та рідні.

Фото The Associated Press з сайту rickyday.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів